• Piraten stormbaan

    Diverse stormbanen

  • grashoek

    Ruime keuze aan springkussens

  • snowboard rodeo

Attractieverhuur Venray

Een attractie huren in Venray? Dan bent u bij attractieverhuur Partyhome uit Deurne volledig en direct aan het juiste adres. Partyhome weet als geen ander uw wensen en ideeën te verwoorden naar een passende attractie voor jong en oud!

Luchtkussen, springkussen, stormbaan, hindernisbaan of compleet verzorgde zeskamp organiseren in Venray
Attractieverhuur Partyhome heeft voor elke doelgroep en leeftijd een leuke attractie in Venray. Wie bereikt als eerste de eindstreep op onze stormbaan, bent u de sterkste en slimste tijdens het sumoworstelen, mega twister of blijft u het langste zitten op onze rodeostier. Partyhome haalt alles uit de kast voor een geslaagde dag want ook een zeskamp organiseren behoord te deze mogelijkheden! Ook voor kinderen hebben we diverse leuke springkussens in de verhuur. Springen tussen de vissen of boxen met de gorilla kan werkelijk allemaal met het huren van een springkussen.

Kindershow, schminken, ballonartiest, popcorn kraam of een leuke clown huren Venray
Of u nu op zoek bent naar een kindershow, ballonnenclown, schminkclown, goochelaar, seizoensentertainment, mascotte, DJ of een compleet verzorgd programma. Partyhome maakt uw activiteit tot een groot succes waarbij ze steeds kijken vanuit de ogen van een kind. Een kinderfeest, evenement, familiedag, winkelcentrum, open dag of andere activiteiten, ze denken altijd graag met u mee naar een succes!

Eerlijk en meedenkend advies
Wat u ook huurt, bij attractieverhuur Partyhome krijgt u altijd eerlijk en meedenkend advies. Het is immers uw activiteit in Venray wat moet gaan slagen, hier werken wij met alle enthousiasme aan mee. Welke wensen kunnen wij voor u realiteit gaan maken.