Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Attractieverhuur Venray

Attractieverhuur Venray gezocht? Dan heten we je van harte welkom bij attractieverhuur Partyhome. Wij verhuren diverse leuke en uitdagende attracties voor jong en oud. Jij de wens, wij de uitdaging voor een passende attractie! Bekijk snel onderstaande onze attracties:

Vele attracties bij attractieverhuur Venray

De keuze is reuze en voor elke doelgroep en budget hebben we een leuke attracties. Zo is de hindernisbaan een populaire en compacte stormbaan voor uiteenlopende activiteiten. Maar kunnen de kinderen zich ook goed vermaken op een springkussen. Deze hebben we in vele soorten thema’s, afmetingen en met of zonder een glijbaan.

Meer dan alleen attracties…

Het verhuren van attracties is slechts één van de vele mogelijkheden die wij hebben. Wij verzorgen namelijk complete feesten met onze partyverhuur. Hierbij kun je denken aan tenten, het meubilair tot complete aankleding van een bedrijfsfeest. Ook maken we mensen graag aan het lachen met ons ruime aanbod in entertainment. Of je nu een clown op kinderfeestje wilt huren of een quiz voor volwassenen? Met onze professionele entertainers weten wij je gasten in Venray goed te verrassen.

Of je dan nog niet genoeg keuze hebt kun je bij ons ook een Abraham pop huren in Venray. Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment in Sarah poppen.

Eerlijk huren in Venray en omgeving

Je kunt bij ons persoonlijk en bovenal eerlijk advies verwachten. Jij hebt een idee wat we samen tot een succes moeten maken toch? Zo hebben al diverse klanten uit Venray ons die uitdaging gegeven. Onderstaande zijn slechts enkele namen. Bekijk ook eens onze andere honderden reviews waar we trots op zijn!

✓ SV Venray
✓ SV Leunen
✓ Venray Centrum
✓ Kids Zomerfestival

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verbazen. Onze enthousiaste attractiespecialisten zitten voor je klaar: 0493-313087

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2