Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Attractieverhuur Venlo

Jij zoekt een leuke activiteit waarbij je een attractie wilt huren in Venlo? Dan ben je bij Partyhome Verhuur en Entertainment helemaal goed. Wij verhuren namelijk vele soorten attracties in de regio. Dit van een familiedag, bedrijfsfeest, evenement tot een verjaardag.

Bekijk hieronder onze populairste attracties. Maar natuurlijk kun je bij ons ook altijd een leuk en bovenal kleurrijk springkussen huren. Of ga de uitdaging aan op onze rodeostier!

Vele attracties te huur in Limburg

In Venlo bezorgen en verzorgen we jaarlijks vele attracties. Zo tref je ons regelmatig op een camping of op bedrijfsfeesten. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, wij maken graag net dat beetje verschil met ons ruime aanbod aan springkussens en attracties.

Wellicht heb je onze springkussens of attracties zien pronken bij o.a.:

✓ Gemeente Venlo
✓ Attractiepark Toverland
✓ Café de Galerie
✓ Technische Unie
✓ Camping De Schatberg

Attracties en meer verhuur in Venlo

Als professioneel attractieverhuurder moet je natuurlijk een breed aanbod hebben. Bekijk daarom ook zeker eens ons ruime aanbod in entertainment. Zo kun je ook een clown huren of een spelshow voor teambuilding.

Opblaasbare Abraham pop en Sarah pop in Venlo

Maar ook wanneer je vader of moeder de magische grens van 50 jaar bereikt heeft. Wij hebben namelijk een ruime keuze in Abraham poppen en Sarah poppen. Natuurlijk is ook hierin de keuze weer reuze en is zelfs versturen per post mogelijk. Bekijk ze allemaal en laat je verrassen door de humor!

Laat ons je wensen horen, wij maken ze graag “samen” realiteit!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2