Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Attractieverhuur Limburg

Yeeaaah, jij zoekt een leuke activiteit! Dat komt goed uit want wij van Partyhome Verhuur en Entertainment verhuren vele attracties in Limburg. Dit met een opblaasbare stormbaan van maar liefst 100 meter lang, off ga je liever de uitdaging aan op een mechanische rodeostier? De keuze is échte reuze.

Vele attracties te huur in Limburg

In Limburg bezorgen wij jaarlijks vele mensen een grote glimlach. Onze attracties kom je namelijk overal tegen. Van attractiepark tot recreatiepark of van bedrijfsfeest tot familiedag. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, wij maken graag net dat beetje verschil met ons ruime aanbod aan springkussens en attracties.

Wellicht heb je onze springkussens of attracties zien pronken bij o.a.:

✓ Recreatiepark De Leistert
✓ Attractiepark Toverland
✓ SV Leunen
✓ Scouting Klimmen
✓ Camping De Schatberg

Professionele attractieverhuur en meer…

Als professioneel attractieverhuurder zijn we continu in de weer met nieuwe attracties. Maar wist je dat we ook feesten en evenementen kunnen verzorgen met entertainment? Of we zetten in ca. 10 minuten een complete kroeg in je achtertuin met onze opblaasbare tenten. Maar natuurlijk weten we ook de toekomstige 50 jarige te verrassen. Een Abraham pop huren of ruime keuze uit Sarah poppen, het is er allemaal.

Laat ons je wensen horen, wij maken ze graag “samen” realiteit!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2