Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Attractieverhuur Helmond

Een attractie huren in Helmond of directe omgeving? Dan is attractieverhuur Partyhome hét juiste adres hiervoor. Als geen ander weten wij als attractieverhuur Helmond al jouw wensen om te zetten naar een passende attractie. Een groot springkussen, rodeostier of grote stormbaan? Voor elke doelgroep hebben we wel een leuke attractie in de verhuur.

Attractieverhuur Helmond, de veelzijdige verhuurder!

Als professioneel attractieverhuur bedrijf zitten wij niet stil en proberen we de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij zijn dan ook actief voor: recreatieparken, scholen, gemeentes, verenigingen en uiteenlopende evenementen. Zo verzorgen we ook winkelcentrum promotie en verzorgen we entertainment op maat.

Eerlijk en meedenkend advies over je attractie

Welke attractie je ook wilt gaan huren, je kunt bij ons rekenen op persoonlijk, eerlijk en meedenkend advies. Het is immers jouw activiteit die moet gaan slagen! Samen gaan we die uitdaging aan toch….? Diverse bedrijven, verenigingen en particulieren uit Helmond hebben ons al uitgedaagd. Bekijk anders eens de honderden reviews!

✓ Gemeente Helmond
✓ LEV groep Helmond
✓ Helmond Centrum
✓ Drakenbootfestival

Wat zijn jouw attractie wensen? Neem gerust en vrijblijvend contact op met een van onze attractie specialisten via 0493-313087 of mail ons via info@party-home.nl

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2