Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Attractieverhuur Gelderland

Een attractie huren in Gelderland en regio? Dan ben je bij attractieverhuur Partyhome volledig en direct aan het juiste adres. Partyhome weet als geen ander jouw wensen en ideeën te verwoorden naar een passende attractie voor jong en oud!

Bekijk snel onze populairste attracties voor in Gelderland. Natuurlijk kun je bij ons ook een springkussen huren of ga je toch een hindernisbaan huren? De mogelijkheden zijn reuze!

Ruime keuze aan attracties in Gelderland

Dat we een breed assortiment hebben staat vast. Zo is de rodeo attractie onze échte topper. Hierin hebben we namelijk 6 verschillende soorten waarbij de bierfles rodeo de nieuwste is. Maar natuurlijk ben je ook voor voetbal attracties of diverse luchtkussens bij ons helemaal goed.

Ruim 400 klanten beoordelen ons met een prachtig cijfer 8! Dat is om trots op te zijn toch..?? Bekijk snel onze reviews en overtuig jezelf.

Meer dan een attractieverhuurder

Naast dat we een professionele attractieverhuurder zijn in de regio Gelderland doen wij veel meer. Zo verzorgen we ook winkelcentrum promotie en hebben we een ruim aanbod in entertainment. Wat te denken van Kerst entertainment of een professionele clown huren.

Maar ook voor een jarige job hebben we leuke feestpoppen. Verras je vader, vriend of collega met een opblaasbare Abraham pop. Natuurlijk hebben we ook diverse Sarah poppen die we zelfs kunnen versturen per post.

Kortom: laat ons je wensen horen, wij maken ze graag realiteit!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2