Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Percussie workshop

Prijs op aanvraag
Kenmerken
MUZIKAAL UITDAGEND TOEGANKELIJK

Een percussie workshop op locatie? Het kan op vele manieren en bovenal diverse doeleindes. Wij verzorgen deze workshop zowel voor volwassene als kinderen.

Percussie workshop op locatie

Zoals de titel al zegt verzorgen wij onze workshops op iedere locatie, ook de percussie. Dit kan op een eigen locatie zoals een recreatiepark, bedrijf of school zijn evenals een van onze eigen locaties. Wij hebben namelijk in de regio Deurne, Helmond en Eindhoven diverse locaties waar we regelmatig te vinden zijn. In alle gevallen staan jouw wensen volledig centraal.

Per workshop kunnen we met 1 begeleider 30 personen bedienen. Zijn er meerdere personen, dan adviseren wij een extra begeleider. Op deze manier heb je altijd de juiste hulp zodat het een muzikale invulling wordt.

Workshop door professionele workshopleiders

Een goede workshop slaagt enkele door professionele begeleiding. Al onze workshopleiders zijn afgestudeerd aan het conservatoria. Hierdoor wordt je ten alle tijden begeleid door ervaren percussie professionals. Door de combinatie met échte instrumenten zal het een muzikaal geheel worden. Denk hierbij aan Djembé’s, Cajons, Boomwhackers en een klokkenspel. Maar zullen ook zeker gaan rammen op “Trashy” spullen zoals olietonnen en emmers. Laat ons je wensen horen, dan maken wij de percussie workshop tot een groot succes!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,35
Tijdsduur maximaal 3 uur
Speelruimte 10 x 5 x 3 mtr. (lxbxh)
Stroomcapaciteit 1 x 230volt voor geluid
Groep maximaal 30 personen per workshopbegeleider

Davey

Deurne

Een fijn bedrijf om mee samen te werken, transparant en zeer vriendelijk. Echter af en toe moeilijk te bereiken, maar uiteindelijk is alles iedere kee...

  • Assortiment: 8
  • Prijs en kwaliteit: 8
  • Communicatie: 8
  • Bereikbaarheid: 6
  • Advies en klantgericht: 9
  • Klantvriendelijk: 9
  • Medewerkers: 9
  • Gemiddelde: 8.1