Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

50 jaar spreuken

Een leeftijd wat je niet zomaar voorbij kunt laten gaan, dat is 50 jaar. Het is gewoon een complete mijlpaal voor een man of vrouw om de leeftijd van 50 te bereiken. Traditioneel vieren we dit dan ook groot met familie, vrienden, collega’s en bekende. Maar, hoe maak je deze verrassing nu echt speciaal? Deze vraag krijgen wij bij Partyhome Verhuur en Entertainment regelmatig. Daarom geeft Bart je met alle plezier enkele tips en ideeën voor een 50 jaar man of vrouw.

Ideeën voor een Abraham of Sarah

De leeftijd 50 is een hele mooie mijlpaal! Traditie getrouwen plaatsen we bij de man dan ook een mooie opblaasbare Abraham Pop in de tuin. Waar dit vroeger alleen nog poppen waren met bolhoedje en grijze baard, is de keuze bij ons inmiddels reuze.

Ook voor een vrouw hebben we een leuke Sarah pop om te huren. Niet alleen een met wijnglas in haar hand! Nee, je kunt de pop helemaal personaliseren wat past bij de jarige. We hebben een ruime keuze en passend bij bijna ieder beroep/hobby een leuke opblaaspop.

Gedicht voor 50 jaar verjaardag

Met plezier en op vraag van jou als klant hebben we enkele algemene 50 jaar gedichten voor je gemaakt. Sommige zijn even een doordenker en de andere met een vleugje humor! Wellicht helpt het jou naar een succesvol gedicht of spreuk.

“Bij vijftig jaar draait het feest niet om de kaarsen, maar om de mosterd op de taart elke levensfase heeft zijn eigen smaak!”

“Ben je bedonderd, 50 is de helft van 100”

“Vijftig jaar jong en het feest is net zo levendig als altijd – leeftijd is maar een getal, feesten is tijdloos!”

“Op je 50e verjaardag: de perfecte gelegenheid om te bewijzen dat het leven niet eindigt bij 50, maar het feest pas echt begint!”

“Met 50 jaar op de teller, en hangend vel,[Naam]’s stok is zijn steun, maar het feest is zijn spel!”

“Bij vijftig jaar is het feest zo groot dat zelfs de kaarsen duizelig worden!”

“Het is echt waar, (Naam) wordt dit jaar 50 jaar”

“Vijftig jaar oud worden is als een tweede jeugd, dus het feest was net zo energiek als een groep tieners!”

“Op [Naam]’s verjaardag, met hangend vel,
De stok als steun, de mosterd als rebel!”

“Bij vijftig jaar draait het feest om het vieren van het verleden, het omarmen van het heden en het stiekem uitproberen van die nieuwe heup met de dansmoves van vroeger!”

“Vijftig jaren vol leven, vol vreugd,
Een toekomst die als een vriend ons verheugt.
Met elke dag, een nieuwe kracht,
Op naar nog meer jaren, vol pracht!”

Meer ideeën voor 50 jarige

Abraham pop huren
Sarah pop huren
50 jaar versiering

ideeën 50 jaar verjaardag

12 leuke grappen over een 50 jaar man of vrouw

Wie maakt er nu geen grappen rondom een rollator, kunstgebit of wandelstok? Het zijn slechts drie onderwerpen die veel worden aangehaald als je 50 jaar wordt. Daarom zijn we eens flink gaan puzzelen en schrijven naar enkele leuke algemene 50 jaar grappen! Ben je klaar voor 12 leuke grappen..??

“Waarom was de verjaardagstaart van de 50-jarige zo oud? Omdat het een ouwe taart was die al 50 jaar op haar verjaardag stond te wachten!”

“Waarom nam de 50-jarige een rollator mee naar zijn verjaardagsfeest? Omdat hij van plan was om zoveel bier te drinken dat hij niet meer kon lopen!”

“Hoe reageerde de man toen hij zijn 50e verjaardagskaart opende en las: “Je bent nu een echte ‘silver fox’”? “Ik ben geen ‘silver fox’, ik ben gewoon een charmante grijze heer!”

“Waarom nam de vrouw een flesje anti-rimpelcrème mee naar haar verjaardagsfeest? Omdat ze besloot dat ze op haar 50e verjaardag liever kaarsen op haar taart had dan op haar gezicht!”

“Hoe vierde de ouwe taart haar 50e verjaardag? Met een flinke lading room om haar rimpels te verbergen!”

“Hoe noem je een sexy 50-jarige die haar verjaardag viert met bier en een rollator? Een “rollende verleiding”!

“Hoe vierde de 50-jarige zijn verjaardag? Met een rollatorrace naar de koelkast voor nog een biertje!”

“Waarom hield de ouwe taart een groot feest voor haar 50e verjaardag? Omdat ze wilde bewijzen dat ze nog steeds in de smaak viel!”

“Waarom waren er op het verjaardagsfeest van de sexy 50-jarige meer kaarsen dan normaal op de taart? Omdat ze van plan was om het feest extra heet te maken!”

“Waarom nam de man een ladder mee naar zijn verjaardagsfeest? Omdat hij van plan was om naar een hoger niveau van volwassenheid te klimmen nu hij 50 is geworden!”

Naast bovenstaande grappen, hebben we ook ludieke opblaasfiguren voor een man en vrouw. Een opblaaspop met een leuke knipoog naar de jarige. Enkele van onze populairste poppen hebben we voor je op een rijtje gezet hieronder:

Meer leuke ideeën

De komende tijd zal deze pagina nog flink worden uitgebreid. Mocht je zelf een leuk idee hebben, Bart hoort ze graag aan. We doen er alles aan om de 50 jarige “samen” te kunnen verrassen op originele manier! Bekijk ook zeker de onderstaande originele opblaasfiguren.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2