• Feestje thuis organiseren? Wij staan voor u klaar…

  • wandelend hart

    Hartenjagers op avontuur…

  • rodeostier huren

    Ben jij onze rodeostier de baas…

Springkussen huren in Mierlo

Een springkussen huren Mierlo? Springkussen verhuur Partyhome verhuurd diverse springkussens, zeskamp spellen, XL games en luchtkussens voor groot en klein!

Springkussens voor communiefeest, evenement, bruiloft, opening, winkelcentrum, feesten en partijen.
Bij Partyhome Verhuur & Entertainment zijn diverse springkussen te huren. Voor elke leeftijd, activiteit en feest hebben we wel een leuk springkussen in de verhuur. Allemaal te huur voor een voordelige prijs, alle prijzen staan direct bij het juiste springkussen vermeld. Bekijk dan ook snel verder voor het huren van een springkussen in het mooie Mierlo!

Luchtkussen, stormbaan, hindernisbaan of attractie huren Mierlo.
Met het huren van een luchtkussens haalt u een ware attractie in huis. Wie gaat er het snelste over onze stormbaan, boerderij run, zeephelling of glijd u het snelste over de buikschuifbaan, tobbedansbaan of klauterberg?

XL games, zeskamp spelletjes
XL Games zijn traditionele of kleine bord spelen uitvergroot naar een reuze formaat. Geschikt voor jong en oud, maar naast de vele fun ook erg geschikt voor een teambuilding. Uiteindelijk moet je er samen voor zorgen dat het een geslaagde activiteit gaat worden. Partyhome Verhuur & Entertainment adviseert u graag om een juiste XL game te huren. Mega Twister, Sumoworstelen, opblaasbare voetbal goal en tal van andere spellen zijn te huur.

Diverse tevreden┬áklanten uit Mierlo gingen u voor, bent u de volgende….