• springkussen multiplay clown

  Uren speelplezier op onze springkussens

 • goedkoop springkussen huren

  Springkussens met een vast dak en hoge zijwanden

 • Springkussen huren asten

  Grote en kleine springkussens

 • Ben jij de snelste op onze strombaan?

 • funslang

  Zeskamp spelletjes voor een sportieve zeskamp.

Springkussens huren in Meijel

Springkussens huren in het mooie Meijel? Dan bent u bij Partyhome Verhuur & Entertainment gelijk aan het juiste adres, zei zijn het springkussen verhuur bedrijf bij uitstek.

Bij Partyhome kunt u diverse springkussens en attracties huren. Een springkussen voor een feest, sportieve stormbaan, zeskamp spelletjes of XL games. U bent bij ons altijd aan het juiste adres, zelfs voor het organiseren van een complete zeskamp.

Ruime keuze aan springkussens en lage prijzen!

U kunt er voor kiezen om de op- en afbouw van het springkussen in Meijel door springkussens verhuur Partyhome te laten verzorgen. In dat geval plaatst Partyhome het springkussen in de ochtend en zal deze in de avond weer keurig opgehaald worden. Alle tijden hiervan zijn uiteraard in goed overleg met u als klant, u wilt natuurlijk dat uw kinderen zo lang mogelijk kunnen genieten van het springkussen. Om goedkoper springkussens te huren kunt u het springkussen ook zelf komen afhalen. In dat geval bent u zelf verantwoordelijk voor de op- en afbouw van het gehuurde springkussen. Uiteraard zal springkussens verhuur Partyhome u alles haarfijn uitleggen.

Naast ons breed aanbod in springkussens bent u bij Partyhome Verhuur & Entertainment ook helemaal aan het juiste adres voor ballondecoratie en entertainment. Ook voor het huren van tenten, meubilair, koeling of verwarming bent u helemaal goed bij Partyhome partyverhuur. Kortom uw feest of activiteit start u hier gelijk goed!

Springen uw kinderen binnenkort ook op een van onze springkussens of gaan ze als een speer over onze stormbaan? Voor al uw vragen of advies staan wij voor u klaar, het is immers uw activiteit of feest wat moet slagen.