Bel direct: 0493 – 31 30 87
  • wandelend hart

    Hartenjagers op avontuur…

  • Zeskamp organiseren?

  • love globe

    Dé loveglobe, hartverwarmend

Partyverhuur Neerkant

Binnenkort een bedrijfsfeest, bruiloft, communiefeest of andere reden voor een gezellig feest. Partyhome Verhuur & Entertainment uit Deurne maakt het u gemakkelijk om op elke locatie voor een geslaagd feest te zorgen. Ook in Neerkant staat onze partyverhuur graag voor u klaar.

Een kruk, statafel, vitrinekoelkast, verwarming, tent, partytent, springkussen en veel meer is te huren in Neerkant. De spullen zijn bij Partyhome op te halen of door ons te laten bezorgen, in alle opzichten staat uw wensen volledig centraal. Bekijk direct onze prijslijst of geeft uw bestelling door via onze bestellijst.

Daarnaast hebben we ook een breed aanbod in entertainment en arrangementen zoals een zeskamp en diverse leuke activiteiten voor een bedrijfsfeest. Ook een prachtige ballonnenboog of ballonpilaar hoor bij deze vele mogelijkheden.

Met onze website geven wij u veelal een concept idee van de vele mogelijkheden. Graag gaan we met u rond de tafel zodat we het geen wat u wilt kunnen omzetten naar realiteit. Ieder feest, evenement of activiteit is namelijk uniek, daarom horen wij graag wat u nu echt wilt. Het is immers uw feest in Neerkant wat een succes moet gaan worden!