Opblaasbare ouwe lul

  • Ouwe lul huren

    Opblaasbare ouwe lul

Opblaasbare ouwe lul

Specificaties

  • Huurprijs per dag€ 40,00 incl. btw
  • Huurprijs per weekend€ 60,00 incl. btw
  • incl. versturen binnen NL.€ 75,00 incl. btw en retour zenden
  • Afmetingen3,5 mtr. hoog
  • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

De jarige job eens goed in het zonnetje zetten? Met deze opblaasbare lul weet iedereen waar de jarige job woont. Leuk om te huren voor je vriend die eindelijk de 25 of de 30 jaar heeft bereikt. Maar natuurlijk ook voor de toekomstige Abraham een leuk pop. Ludiek, grappig en misschien net op het randje….?

Opblaasbare lul, unieke Abraham pop!

Je beste vriend, collega of buurman eens even goed in het zonnetje zetten met een knipoog? Met deze opblaasbare lul van 3,5 meter hoog gaat dat zeker helemaal goed komen. Direct iedereen weet waar de jarige job woont.

De op- en afbouw is met 2 personen in slechts enkele minuten te doen. Uiteraard ontvang je van ons een handige handleiding zodat deze opblaas lul snel staat te pronken!

Meer dan deze Ouwe Lul pop

Naast deze grappige ouwe lul opblaaspop hebben wij van Partyhome Verhuur en Entertainment diverse unieke feestfiguren. Wat te denken van de ordinaire Abraham pop, de nieuwe Abraham met rollator of verwelkom iedereen met een Abraham boog? Wat de gelegenheid ook is, met een een opblaasbare pop weet iedereen wie er jarig is!

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)