Bel direct: 0493 – 31 30 87
  • Spetterende arrangementen en personeelsuitjes!

  • Bert en Ernie Meet & Greet

    Bekende Characters immens populair

  • ballonnenclown limburg boeken

    De leukste clowns op een rij

Op maat

Een show, openingshandeling, arrangement of entertainment op maat, passend bij uw bedrijf of product? Regelmatig verzorgen wij sfeervolle acts op maat. Zo verzorgde wij bij KLM voor allerlei ballonvliegtuigjes, schreven we voor Haribo Nederland een kindershow op maat en verzorgen we regelmatig openingen voor Lidl en Horenbach.

Wat zijn uw wensen?

Ook voor bedrijven verzorgen wij regelmatig een compleet personeelsfeest of personeelsuitje. Een bedrijfsfeest nodigt uw werknemers uit om elkaar in privé sferen te leren kennen, dit buiten werkuren om. Het uiteindelijke resultaat is dat het teamverband alleen maar sterkt wordt wat grote pluspunten op de werkvloer zal opleveren. Informeel en amusement weten wij samen te voegen in een pakket op maat met bijvoorbeeld onze spelshows zoals “Ik hou van Holland” of de enige echte “Party Quiz“. Deze spelshows kunnen wij volledig aanpassen op uw bedrijf.

Kortom laat gerust uw wensen horen zodat wij deze voor u kunnen gaan realiseren.

Jong, bloeiend, gericht, eerlijk, persoonlijk en meedenkend advies, dat is de kracht achter Partyhome Verhuur & Entertainment.

Specificaties

  • Prijsop aanvraag
«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)