Mega twister

  • twister

    Mega twister

  • zeskamp organiseren Eindhoven

    Mega twister

Mega twister

Specificaties

  • Huurprijs op basis van afhaal€ 25,00 incl. btw
  • Afmetingen5 x 5 mtr. (lxb)
  • Capaciteit16 personen

Daag nu al je vrienden uit om samen Twister XL te spelen. Een ontzettend leuk en uitdagend spel wat je met maar liefst 16 personen tegelijkertijd kunt spelen!

Twister spelen op een mega grote mat

Normaal gesproken speel je het spel Twister met 4 personen, maar Partyhome heeft een variant waarmee je tot 16 spelers tegelijkertijd Twister XL kunt spelen. Wanneer de spelers aan de rand van de twistermat staan rolt de scheidsrechter met de grote dobbelstenen. Op de ene dobbelsteen staan lichaamsdelen en de ander is voorzien van kleuren. Het lichaamsdeel wat gegooid word dient op de kleur gezet te worden welke de andere dobbelsteen aan geeft. Nadat alle spelers dit gedaan hebben zal de scheidsrechter opnieuw beide dobbelstenen opgooien. Dit gaat net zo lang door tot er nog maar 1 speler op de grote twister mat staat. Val je om, laat je de gekleurde cirkel los of raak je de verkeerde kleur aan, dan ben je af.

Deze mega Twister wordt uiteraard compleet geleverd inclusief instructies en 2 grote dobbelstenen. Zoek je nog een grotere uitdaging? Ga dan de opblaasbare twister huren

twister

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)