Letterpakken

  • letterpak

    Letterpakken

Letterpakken

Specificaties

  • Huurprijs op basis van afhaal€ 45,00 incl. btw

Het letterpakken spel, wie kent dit humoristische spel nu niet? Dit spel is veelal bekend van het TV programma Jongens Vs Meiden en kunt u vanaf nu thuis spelen.

Hoe werkt het letterpakkenspel

Het letterpakkenspel speelt u in teams die tegen elkaar strijden. De quizmaster zal u een vraag stellen waarna de teams zo snel mogelijk het woord moeten vormen. Maar dat is niet zo gemakkelijk dat het lijkt want op beide zijdes van de letterpakken staan letters. Het is dus een complete gezellige chaos als de teams het woord moeten vormen. De spelers zullen van plek moeten wisselen evenals zichzelf draaien. Het team dat steeds het snelste antwoord geeft wint dit letterpakkenspel!

Letterpakken huren met quizvragen

Wanneer u het letterpakken spel gaat huren, huurt u 4 rode of blauwe pakken. Alle pakken zijn opvouwbaar en eenvoudig te vervoeren in de bijgeleverde transporttas. Daarbij ontvangt u 21 plakletters welke u door middel van klittenband op de letterpakken kunt bevestigen. Om het spel volledig compleet te maken ontvangt u ook een bijbehorende vragenlijst zodat de quiz compleet is!

Deze letter pakken zijn dus te huren in de rode en blauwe variant.

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)