• Feestje thuis organiseren? Wij staan voor u klaar…

  • kraak de kluis

    Consumentenactie “Kraak de Kluis”

  • ballonnenclown limburg boeken

    De leukste clowns op een rij

Kinderentertainment Veldhoven

Kinderentertainment Veldhoven voor uw kinderfeest, winkelcentrum, bedrijf, familiedag of activiteit nodig? Partyhome Verhuur & Entertainment is gespecialiseerd op het gebied van kinderentertainment!

 

De leukste clowns op een rij!

Een clown met ballonnen, popcorn, suikerspin of een prachtig springkussen. Onze clown zijn over inzetbaar en trekken geheid bekijks! Ook voor een winkelcentrum of bedrijf hebben we leuke arrangementen samengesteld. Ook voor promotie zijn clowns goed in te zetten, wij zetten uw wensen en ideeën graag om in realiteit!

Kinderen staan in Veldhoven altijd centraal bij onze shows

U bent op zoek naar een kindershow, goochelshow, goochelclown of doldwaze clownsshow voor uw activiteit. Partyhome Verhuur & Entertainment verzorgt succesvolle shows waarbij kinderen in de grote hoofdrol staan. Bij ons bent u dan ook volledig aan het juiste adres wanneer u een show wilt boeken voor een basisschool, vereniging, bedrijf, kinderfeest of evenement. Bij ons aanbod kinderentertainment staan kinderen altijd in de grote hoofdrol en speelt interactie de grote rode draad.

Ook tijdens Sinterklaas hebben we sfeervolle mogelijkheden. Een voorprogramma om de komst van Sinterklaas voor te bereiden, een bezoek van Sinterklaas vergezeld met Pieten of een compleet verzorgde Sinterklaasshow.

Springkussen, Mascotte, Looppop, attractie, zeskamp spelletjes en meer

Springen tussen de vissen of glijden van de glijbaan kan allemaal op de springkussens van Partyhome. Daarnaast ook prachtige zeskamp spellen voor het organiseren van een zeskamp tijdens bijvoorbeeld de familiedag.

Wanneer u echt iets speciaals zoekt voor uw activiteit weten wij uw kinderen te verrassen met een mascotte, looppop of een bekend charakter van TV zoals Bert en Ernie, Het Zandkasteel of Bob de Bouwer.