• Super Wing meet en greet

    Super Wings

  • Super Wings boeken

    Super Wings

Super Wings

Super Wings draait om het rode vliegtuig Jett dat vanaf de Wereld Luchthaven pakketjes aan kinderen over de hele wereld moet bezorgen. Tijdens zijn reizen komt Jett onvoorziene uitdagingen tegen. Als het hem niet zelf lukt om dit probleem op te lossen, schakelt hij de hulp in van o.a. Donnie van het Super Wings Team. Dit team bestaat uit verschillende vliegtuigen, die ieder hun eigen speciale krachten hebben. Ze werken altijd samen, waardoor er hechte vriendschappen ontstaan.

Deze animatieserie is elke dag van maandag t/m vrijdag te zien op Telekids.

Meet en Greet Super Wings

Een meet en greet met de Super Wings zorgen voor veel bekijks. Ze gaan graag op de foto met hun grootste fans, of natuurlijk even een handje geven. De Super Wings is perfect te combineren met een kindershow van Pio Piloot. Een kinderpiloot die met de Super Wings spannende avonturen beleeft heeft.

Meer bekende TV helden

Naast de bekende Super Wings zijn er bij Partyhome Verhuur & Entertainment diverse andere Bekende TV Helden te boeken. Wat te denken van Buurman en Buurman of Sonic!

Sonic

Sonic is een held! Hij heeft kracht, veel moed en is ontzettend snel! In 2019 komt er zelfs een nieuwe film uit “Sonic The Hedgehog”.

Meet en Greet Sonic is super snel

Wie kent Sonic nu niet van de vele games? Elke keer beleeft hij weer nieuwe avonturen met zijn vrienden. Vanaf heden kan iedereen op de foto met deze super snelle vriend tijdens een Meet & Greet. Knuffelen, Hi-five of gewoon een hand, bij deze grote vriend kan het allemaal.

Meet dan alleen op de foto met Sonic

Naast deze super snelle held Sonic heeft Partyhome Verhuur & Entertainment meer bekende TV helden!

Angry Birds

Angry Birds kent u vast van de vele games en de film, maar dit jaar zijn ze overal te zien!

Meet en Greet Angry Birds

Red het buitenbeentje van de groep voelt zich vaak onzichtbaar en het lukt hem niet om vriendjes te krijgen totdat er iets ergs gebeurt en dan blijkt Red ineens een held te zijn!

Kinderen vinden het fantastisch om met Red op de foto te gaan.

TeleTubbies

De meest iconische en invloedrijke kinderserie van de afgelopen twintig jaar, is terug met een gloednieuwe serie op de Nederlandse televisie! Met de knuffelbare Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po, beschikt de nieuwe serie over dezelfde geliefde personages en styling als de klassieke series, maar is visueel verbeterd, waardoor het een fris, kleurrijk en eigentijdse look en feel heeft van één van ’s werelds meest geliefde kinderserie. De TeleTubbies zijn voor de nieuwe generatie kinderen en hun families!

Meet en Greet TeleTubbies boeken

Vanaf mei 2016 beleven de TeleTubbies gehele nieuwe avonturen op TV. Buiten deze avonturen gaan ze graag met iedereen op de foto tijdens een ware Meet & Greet. Lekker knuffelen of Hi-five, het kan allemaal!

Meer dan alleen de TeleTubbies

Naast de knuffelbare vriendjes heeft Partyhome Verhuur & Entertainment diverse bekende kinderhelden. Wat te denken van Bing, UglyDolls of andere bekende TV Helden.

Bing

Het lieve konijntje Bing geniet van de vrolijke peutertijd en ontdekt grote verhalen in de kleine, dagelijkse dingen in het leven. Hij is speels en zit vol energie!

Deze award winnende pre-school televisie serie is in Nederland iedere dag te zien op Zappelin en in België op Ketnet. Naast televisie is Bing ook een grote hit op de verschillende internet kanalen.

Meet en Greet met Bing van Zappelin

Bing is ook in het echt te ontmoeten! Boek dit prachtige karakter nu voor een Meet & Greet en je zult betoverd worden door zijn charme.

Spinrag

Een lekkere spinrag tijdens Halloween? Deze heks laat je zeker weten smullen!

Smullen bij deze heks, dé spinrag!

Vanuit een vrolijke griezelige kraam zal de heks overheerlijke suikerspinnen uitdelen. Maar let wel op dat deze heks de spinrag niet zelf gaat op eten hoor.

Meer dan alleen deze heks met suikerspinnen

Smullend entertainment voor Halloween is slechts één van de vele mogelijkheden. Partyhome verzorgd diverse entertainment rondom Halloween. Bekijk de vele mogelijkheden of de toppers zoals de Schmink Heks of Griezelkar!

Heks met ballonnen

Griezelige en bovenal kleurrijke ballonfiguren, die vliegen je om de oren bij deze heks met ballonnen!

Heks met ballonnen, griezelig goed!

Voor deze heks hoeven de kinderen niet bang te zijn, het is namelijk een ware kindervriend! Van ballonnen zal hij allerlei kleurrijke ballonfiguren maken die je maar wilt. Kinderen mogen vragen wat ze willen, deze hekst met ballonnen draait er zijn hand niet voor om.

Meer heksen voor Halloween entertainment

Naast deze heks met ballonnen heeft Partyhome Verhuur & Entertainment prachtige invullingen voor Halloween. Wat te denken van een schmink heks of de griezelkar? Allemaal entertainment waarbij jong en oud verrast zullen worden!

Opblaasbaar zwembad

Lekker plonsen in een opblaasbaar zwembad? Het is allemaal mogelijk met dit opblaas zwembad van attractieverhuur Partyhome.

Opblaasbaar zwembad huren voor uren plezier

Tijdens de warme zomerdagen is niets zo fijn dan lekker spelen met water! Dit opblaasbaar zwembad zal iedereen voorzien van een verkoelende plons in het water. Ook erg leuk om te gebruiken als zeskamp spel, combineer hiermee een van onze zeskamp spellen. Ga je liever voor actie? Combineer dan dit zwembad met de survivelbaan stormbaan.

Meer water spellen te huren dan dit zwembad

Attractieverhuur Partyhome heeft een ruim aanbod aan waterattracties en spellen. Wat te denken van een buikschuifbaan of zeephelling. Neem gerust een kijkje of bel ons direct (0493-313087) zodat we uw wensen meteen kunnen omzetten naar realiteit.

Marktkraam

Marktkraam huren met rood-wit gestreept dak? Prachtige aankleding voor uw evenement of feest. In de kraam kunt u uw glaswerk of serviesgoed plaatsen.

Meer dan een marktkraam te huren!

Naast deze prachtige marktkraam heeft partyverhuur Partyhome een breed aanbod aan partyverhuur. Of wat te denken van te gekke springkussens en attracties.

UglyDolls

Knuffels van UglyDolls zijn voor het eerst uitgebracht in 2002 en onderscheiden zich door een uiterlijk dat schattigheid combineert met lelijkheid.

UglyDolls in juli 2019 de bioscoop

Op 31 juli 2019 zal de eerste Nederlands gesproken film van de UglyDolls in de bioscopen verschijnen. Deze film gaat over UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

UglyDolls boeken voor Meet & Greet

Een onvergetelijke ontmoeting met de Uglydolls? Het kan allemaal met het boeken van een meet en greet!

Babo is de grootste, de handigste en de hongerigste van de UglyDolls. Kijk dus uit met je koekjes, je bent ze zo kwijt!

Moxy is de leider van de groep. Ze is nieuwsgierig, heeft oneindig vertrouwen en de unieke eigenschap om anderen zich goed te laten voelen zoals ze zijn.

Bekijk ook eens onze andere bekende TV helden zoals Buurman & Buurman of Meneer de Uil!