• Kerstballenbingo

    Kerstballen Bingo

Kerstballen Bingo

Een heerlijke actie voor de feestdagen! Wie houdt er nu niet van bingo en prijzen winnen? Met deze ouderwets gezellige actie maken je klanten kans op mooie prijzen. Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een voucher met een unieke actiecode. Deze actiecodes kunnen ze op jouw eigen actiewebsite toevoegen aan een digitale bingokaart. Een volle kaart kan ingezet worden voor een weekprijs of een kansprijs, waarmee de klant meedoet aan de verloting van mooie hoofdprijzen. Hoe meer volle bingokaarten, hoe meer kans!

Kerstballenbingo ook in jouw winkelcentra?

De Kerstballen Bingo is goed inzetbaar bij supermarkten en winkelcentra. Gedurende een periode van vier tot zes weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je supermarkt of winkelcentrum. De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die we kunnen versturen. Natuurlijk worden de meeste hoofdprijzen aan het einde van de actieperiode verloot, maar ook tussendoor worden al prijzen weggegeven. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

Vanzelfsprekend is bij deze actie aan alles gedacht: 50.000 kanskaarten met unieke code, DTP werkzaamheden, vormgeven van de actie, organisatiekosten etc. etc. Laat je wensen gerust horen, dan maken wij ze realiteit! Bekijk ook eens onze overige mogelijkheden rondom winkelcentrum promotie en laat je verbazen.

Walking Table Kerst

De Walking Table. een verrassende act met grote impact. De dame zal jong en oud laten smullen van al het lekkers op de walking table.

Walking Table in kerststijl

Onze Walking Table kunnen we in diverse thema’s inzetten. Wat te denken van Kerstmis, Moederdag of Valentijn, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook volledig personaliseren in uw bedrijfskleuren is mogelijk. Neem gerust contact op om de vele verrassende service mogelijkheden te bekijken!

Abraham Ober

Laat het feest maar beginnen, want de ober is binnen! Met deze opblaasbare Abraham pop ober heb je dé perfecte feestpop voor de jarige jarig job. De button op zijn jas kunnen we aanpassen naar iedere gewenste leeftijd.

Ober opblaaspop voor jarige job

Werkt de Abraham in de horeca? Hoe leuk kun je hem dan verrassen met deze passende Abraham opblaaspop Ober. Strak gekleed met een paars colbert, vlinderdasje en nette zwarte broek zal het dé opvallende eyecatcher van de straat zijn.

Kom je niet uit de regio? Géén probleem, dan versturen we deze leuke opblaaspop gewoon per post. In dat geval heb je deze Abraham minimaal één dag voor aanvang in huis. Na afloop lever je deze pop in bij een Post-NL inleverpunt. De vermelde prijs voor het versturen is inclusief retour bon.

Veel verschillende Abraham poppen

Ons streven is om voor ieder beroep een leuke feestpop te kunnen inzetten. Op deze manier kun je altijd een passende opblaasbare Abraham inzetten voor de jarige job. We hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment dan ook veel verschillende opblaas Abraham poppen in de verhuur. Wat dacht je van de Abraham pop klusser of Abraham op motor? Maar natuurlijk hebben we ook een traditionele Abraham opblaaspop met stok.

Inmiddels hebben we ruim 12 verschillende Abraham poppen in ons assortiment. Maar ook een opblaasbare Sarah pop kan natuurlijk niet ontbreken.

Sarah pop Boerin

Houdt je vriendin, collega of moeder van het buitleven? Of is ze altijd lekker in de weer in de tuin? Ga dan zeker voor deze opblaasbare Sarah pop Boerin. Met een hoogte van maar liefst 4 meter valt deze Sarah pop goed op in de tuin. Een ware verrassing voor de jarige job.

Opblaasbare Sarah pop Boerin huren

Met geel hoedje, blauwe tuinbroek en een mandje vol met bloemen is deze Sarah Boerin een echte blikvanger. Standaard heeft ze een button op met de leeftijd 50, maar deze is aan te passen. Zo past deze feestpop altijd bij de jarige job.

In de meeste gevallen is deze pop zelf op te halen. Mocht je niet in de regio wonen dan versturen wij deze leuke Sarah pop gewoon per post. In dat geval heb je de pop minimaal één dag voor aanvang in huis. Na afloop kun je het pakket weer inleveren bij één van de 3.000 post.nl inleverpunten. De vermelde prijs is altijd incl. retourbon.

De op- en afbouw van deze boerin is vrij eenvoudig. Wij adviseren om dit te doen met 2 personen, je bent dan in ongeveer 10 minuten klaar.

Diverse leuke andere Sarah poppen

Ruime keuze aan opblaasbare feestpoppen, dat kun je bij ons verwachten. Zo hebben we ook een sportieve Sarah pop of juist de traditionele Sarah pop. Wat je keuze ook is, we hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment diverse opblaasbare Sarah poppen. Natuurlijk kun je ook een Sarah boog huren! Even lekker wat anders dan een traditionele pop in de tuin. Door deze boog heb je namelijk direct een leuke binnenkomst.

Sarah pop Feest

Let’s Party! Deze Sarah Feest pop is er helemaal klaar voor. Met een fles wijn in de hand verrast ze vele jarige jobben. Niet alleen als je vriendin, moeder of collega 50 jaar wordt. Nee, deze feestpop is ook nu erg populair voor een reguliere verjaardag.

Sarah pop Feest voor het feestbeest!

Deze leuke en bovenal opvallende feestpop is maar liefst 3 meter hoog. De confetti hangt nog op haar kleding, dus wij zeggen: “Waar is dat feestje”…??

Over de op- en afbouw hoef je jezelf géén zorgen te maken, dit is met 2 personen gebeurt in ongeveer 10 minuten. Vanzelfsprekend krijg je van ons een handige handleiding mee en leggen we je graag alles uit.

Het pakket heeft de grootte van een sporttas en is dus gemakkelijk te vervoeren. Wanneer je niet uit de regio komt is het ook mogelijk deze Sarah pop Party te versturen per post. In dat geval ontvang je deze Sarah minimaal één dag voor aanvang in huis. Na afloop kun je deze weer inleveren bij een post.nl inleverpunt. De vermelde prijs is inclusief retour sturen.

Sarah poppen voor elke party

Voor elk Sarah feestje hebben wij van Partyhome een leuk feestpop in de verhuur. Zo hebben we een sportieve Sarah pop maar ook een Sarah pop Tirol. Wanneer de jarig job houdt van het buitenleven is de Sarah Boerin erg leuk! Bekijk ze gerust allemaal en laat je verbazen door de uiteenlopende modellen.

Alle leeftijd kunnen we volledig aanpassen! Zo wordt deze feestende Sarah momenteel ook veel ingezet om de verjaardag niet zomaar voorbij te laten gaan. Zeker nu tijdens corona is het belangrijk om aan elkaar te denken! Verras daarom de jarig job met een feestende pop!

Abraham met bierfles

Waar is dat feestje? Deze opblaasbare Abraham met bierfles in zijn hand laat iedereen duidelijk weten waar dat feestje gaande is. Een leuke feestpop welke geschikt is voor vele leeftijden. De button op het t-shirt kunnen we namelijk aanpassen!

Abraham met bierfles in zijn hand

Mooi eigentijds gekleed valt deze 4 meter hoge Abraham pop zeker weten op in de straat.

De op- en afbouw van deze feestpop is met 2 personen zo gebeurt in ongeveer 10 minuten. Hierbij is het belangrijk dat de pop goed met de haringen vast gezet wordt. Natuurlijk kun je de pop ook vast zetten aan een regengoot of een boom.

Kom je niet uit de regio? Géén probleem, dan versturen we deze leuke feestpop gewoon per post. In dat geval heb je deze Abraham minimaal één dag voor aanvang in huis. Na afloop lever je deze pop in bij een post.nl inleverpunt. De vermelde prijs voor het versturen is inclusief retourbon.

Ruime keuze in Abraham poppen

Deze Abraham met biertje in zijn hand is slechts één van de vele opblaasbare poppen. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben op dit moment ruim 12 verschillende Abraham poppen op voorraad. Zo is er altijd een passende feestpop bij de verjaardag. Zo is de klussende Abraham pop een geschikte pop voor iedere bouwvakker en weet je een jarige job flink te verrassen met de opblaasbare ouwe lul. Wanneer het feestbeest echt niet van ophouden weet is het opblaasbaar feestvarken zeker ludiek!

Online Sinterklaasfeest

Het COVID-19 gooit letterlijk roet in de pepernoten dit jaar, want hoe vieren we nu het feest van Sinterklaas? Dat is een van de meest gestelde vragen bij ons de afgelopen tijd. Daarom zijn we in gesprek gegaan met dé professionals van FG StageSupport. In samenwerking zorgen wij dat het Sinterklaasfeest altijd doorgang kan bieden. Laat het online Sinterklaasfeest maar beginnen……

We verzorgen ook videobellen met Sinterklaas. Lekker een persoonlijk gesprek met de Sint thuis op de bank.

Een Online Sinterklaas feest organiseren

Helaas kan de Sint dit jaar niet fysiek naar het werk komen, daarom komt Sinterklaas gewoon naar de kinderen toe. Gezellig dé thuis voor je buis Sinterklaasshow waarbij we graag een koppeling maken naar het bedrijf. We verzorgen een interactief online sinterklaas programma wat er als volgt uit kan zien:

Kort filmpje ter uitnodiging van de kinderen
Inloop muziek met techniek piet in stijl van het bedrijf
Welkomstwoord door de Sint
Interactief programma + vragen van de kids
Samen dansen
Zoeken en uitpakken van de cadeaus
Uitloopbeeld met techniek piet in stijl van het bedrijf
Na afloop kunnen de beelden digitaal verstuurd worden.

Natuurlijk kunnen knutselwerkjes of tekeningen worden toegestuurd. Deze zullen dan zichtbaar zijn in de werkkamer van de Sint. Hoe leuk is het als je kind zijn of haar tekening ineens bij de Sint ziet. Vele mogelijkheden zorgen voor nog meer interactie, entertainmentspecialist Bart denkt graag mee! Vanuit hier zal dan ook de tijdsduur bepaald worden.

Geheel verzorgde Sinterklaas live stream met diverse mogelijkheden!

Sinterklaas op de livestream wordt mede verzorgd door FG StageSupport. Zij weten precies alles te verzorgen dat iedereen thuis het feest van Sinterklaas gewoon kunnen vieren. Want juist nu in deze bijzondere tijd is het “samenzijn” erg belangrijk! Je ontvangt van ons een speciale link waarop de livestream te bekijken is. Deze dient vervolgens verspreid te worden onder jouw collega’s.

Vele mogelijkheden voor dé persoonlijke touch

De vermelde prijs is een vanaf prijs en mede afhankelijk van het aantal kijkers. In een telefonisch gesprek lichten we graag de mogelijkheden verder toe. Op deze manier maken we graag een koppeling naar het bedrijf voor een persoonlijke touch! Want hoe leuk is het dat de kinderen zien waar papa of mama werkzaam is. Zo kunnen we bijvoorbeeld:

Pieten laten rondlopen op het bedrijf
✓ De beelden combineren met een korte bedrijfsfilm
Persoonlijke woordjes van de directie en/of organisatie

Laat ons je wensen horen, dan gaan wij hiermee aan de slag onder ons motto: “Jouw wens is onze uitdaging”!

Het online Sinterklaas thuisbezoek

Boeken is niet meer mogelijk, we zitten helemaal vol.

Met pepernoten, taai taai en warme chocolademelk op de bank, wie viert het heerlijke avondje nu niet gezellig met familie? Helaas zal dat dit jaar anders gaan worden dan zoals we gewend zijn. Want ja, Sinterklaas is nu eenmaal op leeftijd en behoort ook tot de risicogroep. Daarom hebben wij samen met FG StageSupport een prachtig alternatief voor een huisbezoek met Sinterklaas, “videobellen met de Sint”! Het online Thuisbezoek van de Sint.

Een bedrijf, vereniging of school? Bekijk dan de mogelijkheden rondom het Online Sinterklaasfeest.

Videobellen met Sinterklaas

Helaas mag Sinterklaas dit jaar niet fysiek aanwezig zijn bij een huisbezoek, het coronavirus gooit hierbij roet in de pepernoten. Om deze speciale ontmoeting toch mogelijk te maken hebben wij samen met FG Stagesupport onze krachten gebundeld. Zo kunnen we Sinterklaas tóch in je woonkamer brengen. Want zeg nu zelf, dat heerlijke avondje wil toch iedereen?

Professionele en persoonlijke livestream
Sinterklaas leest LIVE voor uit het grote boek
Kinderen kunnen LIVE vragen stellen
Tekeningen kunnen toegestuurd worden, deze worden in zijn werkkamer opgehangen
Na afloop vertelt de Sint LVE waar de cadeau’s verstopt liggen
Je ontvangt na afloop GRATIS het gehele gesprek digitaal als blijvende herinnering

Skypen met Sinterklaas, het kan!

Zoals je van ons gewend bent zal Sinterklaas een bezoekje brengen. Deze keer dus niet fysiek, maar wél via skype. Door middel van een speciale link log je in op het geheime skype-netwerk van Sinterklaas. Eenmaal binnengekomen in het kasteel zal een van de pieten je naar de Sint brengen. Hier wacht de Sint op je vanuit zijn werkkamer en vertelt hij LIVE wat er geschreven staat in het grote boek. Dus géén voor opgenomen filmpjes maar een LIVE gesprek met de Sint. Alles voor een onvergetelijke ontmoeting.

Gezellig bellen met Sinterklaas

Reserveer snel deze speciale ontmoeting met de Sint bij jou thuis. Het bellen met Sinterklaas is “momenteel” enkel mogelijk op 4 en 5 december 2020. Maar let op, vol is vol.

Abraham met stok

Loopt de jarige job nog niet met een stok maar wil je hem toch op een leuke manier plagen? Dan is deze opblaasbare Abraham met stok een leuke opblaaspop voor de jarige job. Gewapend met een biertje is het een ware eycatcher in de straat!

Opblaasbare Abraham pop met stok

Deze 4 meter hoge Abraham pop valt zeker weten goed op in de straat. Alles wat een Abraham moet hebben heeft deze pop; een stok, bolhoedje en natuurlijk een lekker biertje. Op zijn blauwe trui staat de leeftijd 50, maar dit is snel te wijzigen.

Het plaatsen van deze Abraham is snel gebeurd met 2 personen, ca. 10 minuten. Ben je niet woonachtig in onze regio? Geen probleem, versturen we deze Abraham toch gewoon naar je toe. In dat geval heb je deze Abraham pop met stok minimaal één dag voor aanvang in huis. Na het feest lever je deze pop in bij een van de 3.000 post.nl inleverpunten.

Abraham met biertje en meer

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben een erg breed aanbod in opblaasbare feestpoppen. Enkele unieke modellen zijn de Abraham pop met rollator of wat te denken van een Abraham op motor? Beide gehele nieuwe modellen in ons verhuur aanbod.

Abraham pop op motor

De jarige job dol op motors en motorrijden? Huur dan deze stoere opblaasbare Abraham pop op motor. Natuurlijk geheel compleet met helm en bril voor een stoer uiterlijk.

Stoere opblaas Abraham pop op motor

Deze groene motorbike is zeker weten een prachtige blikvanger in de straat. Zeker wanneer iedereen weet dat de jarige job regelmatig op een motor te vinden is. Ook wanneer de jarige géén Abraham wordt is deze opblaasbare motor een leuk cadeau. De leeftijd kunnen we namelijk aanpassend aan iedere leeftijd.

Het plaatsen van deze opblaasbare motor met Abraham is zo gebeurd. Wanneer je dit doet met 2 personen kun je hiervoor ca. 10 minuten aanhouden.

Ben je niet woonachtig in de regio Deurne en is ophalen lastig? Géén probleem, dan sturen we deze Abraham per post naar je toe. Na afloop lever je deze prachtige pop weer in bij één van de 3.000 post.nl punten.

Meer dan deze opblaasbare motor

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben een divers en ruim aanbod in opblaasbare Abraham poppen. Wat te denken van een opblaasbare lul, of de ludieke Abraham met rollator? Inmiddels hebben we ruim 15 opblaasbare feestpoppen in de verhuur. Er is dus altijd een passende pop voor de jarige job.