• Sarah pop Heidi

  • Sarah pop Heidi

  • Sarah pop Heidi

Sarah pop Heidi

Een opblaasbare sarah pop voor een barvrouw of Tiroler thema? Dan is onze Heidi dé perfecte sarah pop voor je jarige job.

Sarah pop in Tiroler stijl, dé Heidi

Verras de jarige job met een prachtige opblaasbare sarah pop. Onze Heidi is volledig gekleed in Tiroler stijl, een groen met blauwe jurk. Uiteraard kunnen de bekende bierpullen niet ontbreken. Daarom heeft deze Heidi maar liefst 6 bierpullen in de hand.

Ruime keuze in Sarah poppen

Deze Tiroler sarah pop is slechts één van de opblaasbare poppen. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben een ruim assortiment aan sarah poppen. Wat dacht je van de unieke ordinaire sarah pop? Een feestpop met handtasje en veel te strak t-shirt. Ook wanneer je een opblaasbare sarah wilt huren op een wijnvat, ben je helemaal goed.

Abraham pop Klusser

De jarige job een handige klusser? Met deze opblaasbare abraham pop “Klusser” verras je hem altijd op passende wijze. Gewapend met een hamer en zaag zal de hele buurt weten waar de jarige klusser woont.

Abraham pop klusser, dé bouwvakker

Je handige vader, buurman of vriend de magische grens van 50 jaar bereikt? Dan hoort daar natuurlijk een bijpassende en speciale opblaasbare abraham pop bij. Met een passende en opvallende tuinbroek vol herkenbaar gereedschap is deze abraham passend bij de handige Harrie. De abraham pop is 3,50 meter hoog en zal goed opvallen in de straat.

Het opzetten en afbreken van deze abraham is zéér eenvoudig. Bekijk anders eens het volgende filmpje en laat je overtuigen: https://www.youtube.com/watch?v=gRsXCc4ieRw

Ruime keuze in opblaasbare abraham poppen

Deze bijzondere opblaasbare klusser is slechts een van de vele abraham poppen. Wij van Partyhome voegen regelmatig nieuwe opblaasbare poppen toe aan ons assortiment. Bekijk dan ook eens de bijzondere opblaasbare Ouwe Lul, of wat dacht je van de opblaasbare bierpul. Unieke poppen voor diverse toekomstige abraham.

Opblaasbare ouwe lul

De jarige job eens goed in het zonnetje zetten? Met deze opblaasbare lul weet iedereen waar de jarige job woont. Leuk om te huren voor je vriend die eindelijk de 25 of de 30 jaar heeft bereikt. Maar natuurlijk ook voor de toekomstige abraham een leuk pop. Ludiek, grappig en misschien net op het randje….?

Opblaasbare lul, unieke abraham pop!

Je beste vriend, collega of buurman eens even goed in het zonnetje zetten met een knipoog? Met deze opblaasbare lul van 3,5 meter hoog gaat dat zeker helemaal goed komen. Direct iedereen weet waar de jarige job woont.

De op- en afbouw is met 2 personen in slechts enkele minuten te doen. Uiteraard ontvang je van ons een handige handleiding zodat deze opblaas lul snel staat te pronken!

Meer dan deze Ouwe Lul pop

Naast deze grappige ouwe lul opblaaspop hebben wij van Partyhome Verhuur en Entertainment diverse unieke feestfiguren. Wat te denken van de ordinaire abraham pop, of verwelkom iedereen met een abraham boog? Wat de gelegenheid ook is, met een een opblaasbare pop weet iedereen wie er jarig is!

DJ Pieten Mobiel

Een rondlopende DJ Piet boeken waarbij de liefde letterlijk in de lucht hangt? Dan is onze “DJ Mobiel” de act voor in het winkelcentrum of evenement.

DJ Piet mobiel, muzikaal entertainment

Een complete discotheek alleen dan lekker mobiel inzetbaar. Door een uniek systeem maken wij dat mogelijk met deze muzikale Piet. De mobiel is gemakkelijk te verplaatsen zodat er op verschillende locaties de grootste hits gedraaid kunnen worden. Deze DJ Piet Mobiel is echter niet rijdend, dat wil zeggen dat de DJ niet lopend kan draaien.

Meer dan de DJ Piet

Naast deze muzikale DJ Piet mobiel heeft Partyhome Verhuur & Entertainment een breed aanbod aan Sinterklaas entertainment. Wat te denken van een pepernotenmachine, op de foto bij Sinterklaas of wellicht een goochelpiet. Wat uw wensen ook zijn, Partyhome maakt deze realiteit!

DJ Love Mobiel

Een rondlopende DJ boeken waarbij de liefde letterlijk in de lucht hangt? Dan is onze “DJ Love Mobiel” de act voor in het winkelcentrum of evenement.

Mobiele DJ voor Valentijn of Moederdag

Een complete discotheek alleen dan lekker mobiel inzetbaar. Door een uniek systeem maken wij dat mogelijk met deze “Love Mobiel”. De mobiel is gemakkelijk te verplaatsen zodat er op verschillende locaties de grootste hits gedraaid kunnen worden. Deze Love Mobiel is echter niet rijdend, dat wil zeggen dat de DJ niet lopend kan draaien.

Meer entertainment met liefde

Naast deze mobiele DJ heeft Partyhome Verhuur & Entertainment een breed aanbod aan entertainment voor valentijn en moederdag. Wat te denken van rondlopende hartjes, de unieke Love Globe of hartenjagers?

Steppers

Steppers, het lijkt een gemakkelijk spel maar niets is wat het lijkt. Dit nieuwe spel is een grote uitdaging voor jong en oud.

Steppers, het nieuwe spel!

Stap op de steppers en loop zo snel mogelijk het parcours. Het lijkt gemakkelijk maar dat is het zeker niet! Beide voeten zitten namelijk aan elkaar vast. Verzin een tactiek om de snelste tijd neer te zetten en win dit nieuwe spel steppers.

Meer zeskamp spellen voor een zeskamp

Naast dit spel heeft attractieverhuur Partyhome een uitgebreid assortiment aan zeskamp spellen. Wat te denken van voetbal spellen, vliegend tapijt of het populair mega twister. Allemaal te huren voor een voordelige huurprijs.

Lepelrace

Lepelrace, een ouderwets spel? Nee hoor, dit zeskamp spel is helemaal terug van weg geweest!

Lepelrace, wie is de snelste?

Wie is er niet groot geworden met Lepel race? Leg op het uiteinde van deze gigantische lepel het balletje en ga kijken wie het snelste is. Het is namelijk de bedoeling dat je een parcours gaat afleggen. Let hierbij goed op dat het balletje niet valt, dan moet je namelijk weer vooraan beginnen. Wie het snelste het parcours afgelegd heeft wint het lepelrace spel!

Meer zeskamp spellen dan lepel race

Naast dit spel heeft Partyhome Verhuur & Entertainment een breed assortiment aan zeskamp spellen. Wat te denken van Mega Twister, vliegend tapijt of het letterpakken spel. Allemaal te huren voor een voordelige prijs.

Dancing Flowers

Een kleurrijke en vrolijke act, dat zijn deze “Dancing Flowers”. Twee vrolijke bloemen die letterlijk het zonnetje in huis zullen zijn.

Dancing Flowers, dé vrolijke act

Rond dansend op het event zullen ze een lach op het gezicht van de bezoekers toveren. Ook kunnen deze vrolijke bloemen bloemzaadjes, tulpenbollen of andere leuke attenties uitdelen.

Deze vrolijke bloemen vormen een vrolijke stel en zullen het evenement nog eens extra opvrolijken. Vele mogelijkheden zijn mogelijk evenals meerdere bloemen. We kunnen deze Dancing Flowers uitbreiden tot maar liefst 4 bloemen.

De kostuums van de Dancing Flowers zijn ook los te huren, bekijk hiervoor de bloem mascottes.

Bloemenpak

Een bloem mascotte huren voor uw event? Met deze prachtige bloemen haal je direct een zonnetje in huis.

Bloem mascotte huren?

Dit prachtige kostuums heeft Partyhome maar liefst 4 in het assortiment; 2 rode en 2 blauwe mascottes. Wanneer je een bloemenpak gaat huren is dat natuurlijk helemaal compleet:
-broek
-handschoenen
-overschoenen
-bloem als basis

Natuurlijk kunt u deze bloem pakken ook huren met professionele acteurs. Bekijk hiervoor onze act Dancing Flowers.

Meer dan alleen bloemen mascottes

Naast deze prachtige bloem mascottes heeft Partyhome Verhuur & Entertainment een ruim aanbod aan mascottes. Wat te denken van een muis, beer of hart? Allemaal van professionele en hoge kwaliteit.

Kamelenrace

Bij kamelenrace is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk water naar de overkant vervoerd wordt. De spelers zullen op hun handen en knieën naar de eindstreep moeten kruipen om de emmer in de bak te kiepen. Het team met het meeste water, wint het spel!

Kamelenrace, het zeskamp spel

Deze kamelenrace wordt veelal gehuurd als zeskamp spel. Twee teams strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk water van A naar B te verplaatsen. Bij het kamelenrace huren krijg je altijd een set; een rode en een blauwe.

Meer dan allen kamelen race

Naast het kamelenrace spel heeft attractieverhuur Partyhome een breed assortiment zeskamp spellen. Wat te denken van vliegend tapijt, sponsbroeken of letterpakken. Allemaal te huren voor een voordelige prijs voor uren speelplezier!