• Springkussen Dierentuin

  • springkussen dierentuin

    Springkussen Dierentuin

Springkussen Dierentuin

Een complete dierentuin in je eigen tuin? Het kan met dit compacte springkussen dierentuin. Het springkussen wat gemakkelijk op de oprit of in de tuin geplaatst kan worden.

Springkussen dierentuin, mooi kleurrijk

Dit springkussen dierentuin met prachtige prints en herkenbare dieren. Een aap, olifant, vogels, vissen, allemaal bekende dieren die herkenbaar zijn voor kinderen.

Diverse thema’s bij dit springkussen

Dit type springkussen heeft springkussen verhuur Partyhome uit Brabant in diverse thema’s. Allemaal dezelfde afmeting, enkel de hoogte kan verschillen. Op deze manier is het springkussen eventueel ook binnen te plaatsen. Buiten die springkussen dierentuin kan een springkussen huren in de volgende thema’s:
springkussen circus
springkussen boerderij
springkussen seaworld
springkussen jungle

Piraten Run

Alle landrotten verzamelen, hét piratenschip is gestrand! Waan je een weg over deze 17,5 meter lange Piraten Run en kom voor je maatje over de eindstreep.

Piraten Run, een prachtige stormbaan

Het lijkt net of je over het dek van een écht piratenschip loopt. Wring je over en door maar liefst 7 obstakels om zo snel mogelijk de eindstreep te trotseren. Maar let op want de kanonnen zijn geladen en de papegaaien zitten op de loer!

Meer dan alleen een piraten stormbaan

Naast deze prachtige piraten stormbaan heeft Partyhome Verhuur & Entertainment een ruim aanbod aan stormbanen. Wat te denken van de hindernisbaan of Take outbaan.

Walking Table

De Walking Table. een verrassende act met grote impact.

Walking Table huren kan in diverse thema’s

Onze Walking Table kunnen we in diverse thema’s inzetten. Wat te denken van Kerstmis of in winterse sferen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook volledig personaliseren in uw bedrijfskleuren is mogelijk. Neem gerust contact op om de vele verrassende service mogelijkheden te bekijken!

Pepernotenmachine

Een prachtige invulling van uw Sinterklaas entertainment is de pepernotenmachine. Een rondrijdende machine waarmee overheerlijke pepernoten vers worden gebakken. Perfect in te zetten in een winkelcentrum of grotere evenementen.

Pepernotenmachine boeken met bakkerspiet

2 echte bakkerspieten zullen rondfietsen met deze prachtige pepernotenmachine. De grondstoffen zullen in de machine gestopt worden waarna het spektakel zal gaan beginnen. Maar of dat nu allemaal wel zo goed gaat, de machine maakt niet zo’n goed geluid. Er verschijnt rook, alarmen gaan af, maar waar blijven de pepernoten…?

Veel interactie bij de pepernotenfabriek

Interactie is de grote rode draad bij deze act, kinderen kunnen namelijk helpen met het maken van de lekkere pepernoten. Samen met de bakkerspieten mogen ze de pepernotenfabriek aanzetten, of even roeren in het beslag. Hopelijk weten ze de bakkerspieten in toom te houden en verschijnen er overheerlijke pepernoten!

Letterpakken

Het letterpakken spel, wie kent dit humoristische spel nu niet? Dit spel is veelal bekend van het TV programma Jongens Vs Meiden en kunt u vanaf nu thuis spelen.

Hoe werkt het letterpakkenspel

Het letterpakkenspel speelt u in teams die tegen elkaar strijden. De quizmaster zal u een vraag stellen waarna de teams zo snel mogelijk het woord moeten vormen. Maar dat is niet zo gemakkelijk dat het lijkt want op beide zijdes van de letterpakken staan letters. Het is dus een complete gezellige chaos als de teams het woord moeten vormen. De spelers zullen van plek moeten wisselen evenals zichzelf draaien. Het team dat steeds het snelste antwoord geeft wint dit letterpakkenspel!

Letterpakken huren met quizvragen

Wanneer u het letterpakken spel gaat huren, huurt u 4 rode pakken. Alle pakken zijn opvouwbaar en eenvoudig te vervoeren in de bijgeleverde transporttas. Daarbij ontvangt u 21 plakletters welke u door middel van klittenband op de letterpakken kunt bevestigen. Om het spel volledig compleet te maken ontvangt u ook een bijbehorende vragenlijst zodat de quiz compleet is!

Statafelrok

Statafelrok huren voor om uw statafels? Deze statafelrok met strik heeft Partyhome in de kleur blauw. Daarnaast zijn er ook stretch rokken te huren. Al het tafellinnen mag vuil retour gegeven worden.

Direct een offerte ontvangen? Bekijk de bestellijst

Tafel rok

Al het tafellinnen zal door Partyhome Verhuur & Entertainment worden gewassen.

Direct een offerte ontvangen? Bekijk de bestellijst

Serviesgoed

Kop en schotel, theeglazen, borden met bestek of gebakbordjes nodig voor uw feest? Partyhome heeft een ruime voorraad om u hierin volledig te kunnen ontzorgen!

Serviesgoed huren? Partyhome verzorgd de afwas

Wanneer u serviesgoed huurt dient dit schoon te zijn toch? Precies! Dat vinden wij ook, daarom verzorgt Partyhome Verhuur & Entertainment altijd de afwas. Al het serviesgoed mag u vuil mee retour geven, let alleen wel op dat er géén etensresten blijven zitten.

Direct een offerte ontvangen? Bekijk snel de bestellijst en ontvang zeer spoedig een complete offerte.

Glaswerk

Glaswerk nodig voor u feest? Partyhome heeft grote hoeveelheid glaswerk in de verhuur. Wat te denken van een wijnglas, bierglas, frisglas of champagneglas.

Glaswerk huren inclusief schoonmaak

Glaswerk moet schoon zijn! Om deze reden verzorgt Partyhome Verhuur & Entertainment altijd voor u de afwas en hoeft u nergens naar om te kijken. De vuile vaat kunt u dan ook zo meegeven in de bijgeleverde transportkratten.

Direct een offerte ontvangen? Bekijk snel de bestellijst en ontvang snel een offerte op maat.

Rookmachine

Direct een complete offerte ontvangen voor uw feest? Bekijk de bestellijst en ontvang snel een offerte.