• entertainment voor halloween

    Halloween mobiel

  • Halloween mobiel

    Halloween mobiel

  • artiest voor halloween

    Halloween mobiel

Halloween mobiel

Een griezelige maar bijzondere en unieke verschijning, dat is dé “Halloween mobiel”! Een rijdende auto met spannende muziek, magische goocheltrucs en kleurrijke ballonfiguren.

De Halloween mobiel, griezelig goed!

Een rijdende auto, dat is dé “Halloween mobiel”. Voor jong en oud een bijzondere auto waaruit de magie tot leven komt. Verbazende goocheltrucs vliegen je om de oren en de kleurrijkste ballonfiguren worden gemaakt. Deze griezel verrast je op een leuke manier.

Meer entertainment voor Halloween

Naaste deze bijzondere rijdende act heeft Partyhome Verhuur & Entertainment diverse acts meer! Bekijk het aanbod aan Halloween entertainment of laat je verbazen door de Schmink heks.

Kerst met Engel & Bengel

Engel en Bengel zijn 2 ontzettend leuke, grappige, ondeugende, maar bovenal muzikale elfjes. Engel en Bengel zouden in deze drukke tijd de Kerstman een handje helpen. Maar dat lijkt erop dat dat nog niet helemaal goed gaat!

Muzikale kerstshow met Engel en Bengel

Net voordat de Kerstman de komst heeft aangekondigd begeeft Bengel zijn stem. Steeds als hij wil zingen, lukt het hem maar niet om een nootje uit zijn mond te krijgen. Engel schiet helemaal in paniek, zonder muziek weet de Kerstman niet waar hij naartoe moet komen! Hopelijk kunnen de kinderen Engel en Bengel helpen om de Kerstman naar het feest toe te sturen…..??

Deze kinder kerstshow is geheel en bovenal compleet verzorgd met uitgebreid decor en geluidstechnicus. De gehele invulling is compleet te maken met ander kerst entertainment of een kindershow in ander thema.

Geluidsinstallatie

Een feestje in het planning waar je een geluidinstallatie voor wilt huren? Partyhome Verhuur & Entertainment heeft gemakkelijke geluidsinstallaties geheel compleet met speakers, cd-spelers, USB ingang en mengpaneel.

Geluidsinstallatie huren met speakers

Een complete en gemakkelijke geluidsinstallatie dat is deze set van Partyhome. Gehele complete set met geluidsapparatuur ingebouwd in een flightcase met cd-speler, USB-, aux-ingang, … en uiteraard speakers. Deze geluidsspeakers zijn “actieve” speakers, dat betekend dat hierin een versterker zit ingebouwd.

Direct een offerte opvragen met meerdere producten? Het kan met de knop “Offerte Aanvragen“.

De Toverboom

Bart logeert graag bij zijn opa en oma. Lekker snoepen, tot laat opblijven, het is altijd erg gezellig. Maar er is één kamer waar Bart nooit mag komen! Als zijn opa en oma even weg zijn besluit hij toch de mysterieuze kamer te bezoeken. Een kamer waar een raar “luchtje” hangt en het vol staat met oude spullen. Als Bart de kamer toch maar wil gaan verlaten kom de Toverboom om de hoek gekeken.

Wat is dé Toverboom kindershow

De Toverboom is een interactieve kindershow met humor, magic en leuke effecten waarbij ook educatie zeker niet vergeten wordt. Want eten we allemaal wel genoeg groente en fruit?

Beleef met Bart het spannende avontuur en maak kennis met “De Toverboom”!

Meer goochelshows te boeken bij Partyhome

Naast deze spannende meeleef kindershow zijn er diverse andere kindershows te boeken bij Partyhome Verhuur & Entertainment. Wat te denken van Pio Piloot of kindershow van een goochelaar.

Snoopy

Snoopy is al bijna 75 jaar een ware kidsheld! Een dromerige hond die de spannendste avonturen in zijn denkbeeldige vliegtuig beleeft. Vanaf nu is deze kinderheld te boeken met een complete Meet en Greet. Op de foto met Snoopy, lekker knuffelen of een stoere Hi-Five, het kan allemaal op uw evenement.

Snoopy en meer bekende kinderhelden

Een Meet en Greet met Snoopy is slechts een van de bekende kinderhelden. Bij Partyhome Verhuur en Entertainment boekt u namelijk ook andere TV helden! Wat te denken van PJ Masks, De Teletubbies of een van de andere kidshelden!

PJ Masks

Deze bekende Disney XD figuren zijn te boeken voor uiteenlopende evenementen. PJ Masks laat de harten sneller kloppen bij de grootste fans!

Meet en Greet met PJ Masks boeken

Connor, Amaya en Greg gaan overdag gewoon naar school, net zoals iedereen. Maar als de pyjama aan gaat en ze hun dierlijke amuletten activeren transformeren ze op magische wijze.

PJ Masks gaat op avontuur en lossen ze samen mysteries en chaos in de stad op.

PJ Masks en andere kinderhelden

Naast een Meet en Greet met PJ Masks zijn er ook andere kinderhelden te boeken. Wat te denken van meneer de uil, Buurman en Buurman of een van de andere bekende TV helden.

Halloween DJ mobiel

Passende en vlotte muziek tijdens Halloween? Deze mobiele DJ booth zal jong en oud laten dansen tijdens halloween.

Halloween DJ mobiel

Uw bezoekers laten swingen tijdens de boodschappen, dat is ons doel moet deze opvallende mobiel. De mobiel is gemakkelijk te verplaatsen zodat we op verschillende locaties uw bezoekers aan het dansen kunnen krijgen. De Halloween dj booth is echter niet rijdend, dat wil zeggen dat de DJ niet lopend kan draaien.

Bekijk ook eens ons breed assortiment voor entertainment voor Halloween en laat u verbazen.

Deze unieke DJ booth is ook te boeken als Kerst mobiel.

Snowglobe met De Smurfen

Twee grote en unieke eyecatchers in één concept voor nog meer beleving? Het kan met een exclusieve snowglobe samen met de bekendste blauwe vriendjes “De Smurfen“!

De Smurfen in de exclusieve snowglobe

Onze blauwe vrienden zijn dus gewoon niet weg te denken uit de leefwereld van onze kinderen. Een Smurfenvriend ontmoeten en met hem op de foto maakt het plaatje helemaal compleet. Vanaf nu zijn ze dan ook bij Partyhome te boeken in de snowglobe.

Ontmoet deze winter De Smurfen in dé exclusieve snowglobe. Het bekende sneeuwbolletje waarin het begint te sneeuwen, alleen dan in groot formaat. Deze UNIEKE beleving zal onze fotograaf vast leggen met prachtige foto’s die direct worden afgedrukt. Een unieke en nieuwe mogelijkheid binnen Nederland. Vanzelfsprekend volledig en bovenal compleet verzorgd:

*Grote snowglobes van 5 x 6 x 4 meter
*Grote Smurf en/of Bril Smurf (3 x 30 minuten)
*Professionele fotograaf met direct afdrukken van foto’s
*Foto’s voorzien van logo en/of teksten
*Foto’s worden na afloop ook digitaal verstuurd
*Achtergrondmuziek en passende decoratie

Meer bekende kinderhelden in de snowglobe

Naast De Smurfen kunt u ook andere bekende kinderhelden boeken in de snowglobe!
*Snowglobe met Meneer de Uil
*Snowglobe met Buurman en Buurman
*Snowglobe met Beertje Paddington

Snowglobe met Meneer de Uil

De snowglobes van Partyhome Verhuur & Entertainment zijn uniek, daar doen we nu nog een schepje bovenop. Vanaf heden de exclusieve mogelijkheid om de snowglobe te huren samen met een Meet en Greet met Meneer de Uil! Twee grote en unieke eyecatchers in één concept voor nog meer beleving!

Meneer de Uil in de snowglobe huren

Wie kent de belangrijkste personage uit dé televisieserie “De Fabeltjeskrant” nu niet? De bekendste nieuwslezer uit het dierenbos in Fabeltjesland; Meneer de Uil. Hele generaties zijn opgegroeid met deze razend populaire kinderserie welke ook nu weer terug te vinden is op de Nederlandse televisie.

Ontmoet deze winter Meneer de Uil in dé exclusieve snowglobe. Stap de snowglobe binnen wanneer het prachtig begint te sneeuwen. Deze UNIEKE beleving zal onze fotograaf vast leggen met prachtige foto’s die direct worden afgedrukt. Een unieke en nieuwe mogelijkheid binnen Nederland. Vanzelfsprekend volledig en bovenal compleet verzorgd:

*Volledig gepersonaliseerde snowglobe rondom De Fabeltjeskrant
*Grote snowglobes van 5 x 6 x 4 meter
*Meneer de Uil (3 x 30 minuten)
*Professionele fotograaf met direct afdrukken van foto’s
*Foto’s voorzien van logo en/of teksten
*Foto’s worden na afloop ook digitaal verstuurd
*Achtergrondmuziek en passende decoratie

Meer kinderhelden in de snowglobe

Naast Meneer de Uil zijn er nog diverse bekende kinderhelden te boeken in de exclusieve snowglobes:
Snowglobe met Buurman & Buurman
Snowglobe met De Smurfen
-Snowglobe met Beertje Paddington

Vele mogelijkheden maken uw event nog persoonlijker. Neem dan ook gerust contact op zodat we uw wensen kunnen omzetten naar realiteit!

Super Wings

Super Wings draait om het rode vliegtuig Jett dat vanaf de Wereld Luchthaven pakketjes aan kinderen over de hele wereld moet bezorgen. Tijdens zijn reizen komt Jett onvoorziene uitdagingen tegen. Als het hem niet zelf lukt om dit probleem op te lossen, schakelt hij de hulp in van o.a. Donnie van het Super Wings Team. Dit team bestaat uit verschillende vliegtuigen, die ieder hun eigen speciale krachten hebben. Ze werken altijd samen, waardoor er hechte vriendschappen ontstaan.

Deze animatieserie is elke dag van maandag t/m vrijdag te zien op Telekids.

Meet en Greet Super Wings

Een meet en greet met de Super Wings zorgen voor veel bekijks. Ze gaan graag op de foto met hun grootste fans, of natuurlijk even een handje geven. De Super Wings is perfect te combineren met een kindershow van Pio Piloot. Een kinderpiloot die met de Super Wings spannende avonturen beleeft heeft.

Meer bekende TV helden

Naast de bekende Super Wings zijn er bij Partyhome Verhuur & Entertainment diverse andere Bekende TV Helden te boeken. Wat te denken van Buurman en Buurman of Sonic!