• DJ Piet Mobiel

    DJ Pieten Mobiel

DJ Pieten Mobiel

Een rondlopende DJ Piet boeken waarbij de liefde letterlijk in de lucht hangt? Dan is onze “DJ Mobiel” de act voor in het winkelcentrum of evenement.

DJ Piet mobiel, muzikaal entertainment

Een complete discotheek alleen dan lekker mobiel inzetbaar. Door een uniek systeem maken wij dat mogelijk met deze muzikale Piet. De mobiel is gemakkelijk te verplaatsen zodat er op verschillende locaties de grootste hits gedraaid kunnen worden. Deze DJ Piet Mobiel is echter niet rijdend, dat wil zeggen dat de DJ niet lopend kan draaien.

Meer dan de DJ Piet

Naast deze muzikale DJ Piet mobiel heeft Partyhome Verhuur & Entertainment een breed aanbod aan Sinterklaas entertainment. Wat te denken van een pepernotenmachine, op de foto bij Sinterklaas of wellicht een goochelpiet. Wat uw wensen ook zijn, Partyhome maakt deze realiteit!

DJ Love Mobiel

Een rondlopende DJ boeken waarbij de liefde letterlijk in de lucht hangt? Dan is onze “DJ Love Mobiel” de act voor in het winkelcentrum of evenement.

Mobiele DJ voor Valentijn of Moederdag

Een complete discotheek alleen dan lekker mobiel inzetbaar. Door een uniek systeem maken wij dat mogelijk met deze “Love Mobiel”. De mobiel is gemakkelijk te verplaatsen zodat er op verschillende locaties de grootste hits gedraaid kunnen worden. Deze Love Mobiel is echter niet rijdend, dat wil zeggen dat de DJ niet lopend kan draaien.

Meer entertainment met liefde

Naast deze mobiele DJ heeft Partyhome Verhuur & Entertainment een breed aanbod aan entertainment voor valentijn en moederdag. Wat te denken van rondlopende hartjes, de unieke Love Globe of hartenjagers?

Steppers

Steppers, het lijkt een gemakkelijk spel maar niets is wat het lijkt. Dit nieuwe spel is een grote uitdaging voor jong en oud.

Steppers, het nieuwe spel!

Stap op de steppers en loop zo snel mogelijk het parcours. Het lijkt gemakkelijk maar dat is het zeker niet! Beide voeten zitten namelijk aan elkaar vast. Verzin een tactiek om de snelste tijd neer te zetten en win dit nieuwe spel steppers.

Meer zeskamp spellen voor een zeskamp

Naast dit spel heeft attractieverhuur Partyhome een uitgebreid assortiment aan zeskamp spellen. Wat te denken van voetbal spellen, vliegend tapijt of het populair mega twister. Allemaal te huren voor een voordelige huurprijs.

Lepelrace

Lepelrace, een ouderwets spel? Nee hoor, dit zeskamp spel is helemaal terug van weg geweest!

Lepelrace, wie is de snelste?

Wie is er niet groot geworden met Lepel race? Leg op het uiteinde van deze gigantische lepel het balletje en ga kijken wie het snelste is. Het is namelijk de bedoeling dat je een parcours gaat afleggen. Let hierbij goed op dat het balletje niet valt, dan moet je namelijk weer vooraan beginnen. Wie het snelste het parcours afgelegd heeft wint het lepelrace spel!

Meer zeskamp spellen dan lepel race

Naast dit spel heeft Partyhome Verhuur & Entertainment een breed assortiment aan zeskamp spellen. Wat te denken van Mega Twister, vliegend tapijt of het letterpakken spel. Allemaal te huren voor een voordelige prijs.

Dancing Flowers

Een kleurrijke en vrolijke act, dat zijn deze “Dancing Flowers”. Twee vrolijke bloemen die letterlijk het zonnetje in huis zullen zijn.

Dancing Flowers, dé vrolijke act

Rond dansend op het event zullen ze een lach op het gezicht van de bezoekers toveren. Ook kunnen deze vrolijke bloemen bloemzaadjes, tulpenbollen of andere leuke attenties uitdelen.

Deze vrolijke bloemen vormen een vrolijke stel en zullen het evenement nog eens extra opvrolijken. Vele mogelijkheden zijn mogelijk evenals meerdere bloemen. We kunnen deze Dancing Flowers uitbreiden tot maar liefst 4 bloemen.

De kostuums van de Dancing Flowers zijn ook los te huren, bekijk hiervoor de bloem mascottes.

Bloemenpak

Een bloem mascotte huren voor uw event? Met deze prachtige bloemen haal je direct een zonnetje in huis.

Bloem mascotte huren?

Dit prachtige kostuums heeft Partyhome maar liefst 4 in het assortiment; 2 rode en 2 blauwe mascottes. Wanneer je een bloemenpak gaat huren is dat natuurlijk helemaal compleet:
-broek
-handschoenen
-overschoenen
-bloem als basis

Natuurlijk kunt u deze bloem pakken ook huren met professionele acteurs. Bekijk hiervoor onze act Dancing Flowers.

Meer dan alleen bloemen mascottes

Naast deze prachtige bloem mascottes heeft Partyhome Verhuur & Entertainment een ruim aanbod aan mascottes. Wat te denken van een muis, beer of hart? Allemaal van professionele en hoge kwaliteit.

Kamelenrace

Bij kamelenrace is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk water naar de overkant vervoerd wordt. De spelers zullen op hun handen en knieën naar de eindstreep moeten kruipen om de emmer in de bak te kiepen. Het team met het meeste water, wint het spel!

Kamelenrace, het zeskamp spel

Deze kamelenrace wordt veelal gehuurd als zeskamp spel. Twee teams strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk water van A naar B te verplaatsen. Bij het kamelenrace huren krijg je altijd een set; een rode en een blauwe.

Meer dan allen kamelen race

Naast het kamelenrace spel heeft attractieverhuur Partyhome een breed assortiment zeskamp spellen. Wat te denken van vliegend tapijt, sponsbroeken of letterpakken. Allemaal te huren voor een voordelige prijs voor uren speelplezier!

Bierfles rodeo

Dé bekende rodeostier attractie, enkel dan in de vorm van een bierfles. Een unieke sensatie voor uiteenlopende activiteiten want nooit eerder zat je op een levensgrote bierfles!

Bierfles rodeo, uniek in zijn soort!

Een bijzondere attractie, dat is deze bierfles rodeo. Ga zitten op de gigantische bierfles en grijp stevig naar het handvat, deze fles gaat namelijk bewegen. Probeer zo lang mogelijk op de bucking bottle te blijven zitten en win deze rodeo.

Een bijzonder leuke attractie voor bierfeesten, een oktoberfeest of personeelsfeest!

Meer dan alleen een rodeo verhuur

Naast deze bijzondere bierfles rodeo verhuurt attractie verhuur Partyhome diverse rodeo attracties. Wat te denken van een voetbal rodeo of surfsimulator? Bekijk het ruime aanbod aan springkussens en attracties en laat je verbazen door de veelzijdigheid.

Kid-e-Cats

Meet en Greet met Kid-e-Cats? Deze drie schattige kittens wonen in een klein stadje. Cookie, zijn grootste broer Pudden en hun kleine zusje Candy.

Meet en Greet met Kid-e-Cats boeken

Elke dag beleven deze kittens nieuwe avonturen en leren ze hoe ze elkaar uit elke soort situatie kunnen helpen. Kid-e-Cats is dagelijks op TV te bewonderen op Nick Jr en populair in maar liefst 147 landen. Ontmoet nu deze levensgrote opblaasbare kittens met een ware meet en greet.

Kid-e-Cats en meer bekende kinderhelden

Naast deze schattige kittens boekt u bij Partyhome Verhuur & Entertainment diverse andere bekende TV helden. Wat te denken van Buurman en Buurman, Het Zandkasteel of Bing van Zappelin?

Bierton statafel

Deze geweldige en bovenal sfeervolle bierton is dé perfecte statafel. Erg handig en bied direct een sfeervolle aankleding van uw feest.

Grote bierton huren voor event

Een houten biervat als statafel huren? Deze authentieke bierton heeft een mooie en bovenal robuste uitstraling en geeft direct sfeer. Het bijzondere van deze biertonnen is dat ze ligt van gewicht zijn. De bierton is namelijk gemaakt van hoog kwaliteit kunststof maar heeft het prachtige uiterlijk van een authentieke houten biervat of wijnvat. Eenvoudig te verplaatsen en zéér stabiel.

Biertonnen ook wel barrels genoemd

Een ander woord voor deze prachtige biertonnen zijn ook wel barrels. Deze barrels zijn ook prachtige te combineren met onze opblaasbare kroeg! In een korte tijd creëren we hiermee een complete kroeg in uw eigen achtertuin!