Bierfles rodeo

  Dé bekende rodeostier attractie, enkel dan in de vorm van een bierfles. Een unieke sensatie voor uiteenlopende activiteiten want nooit eerder zat je op een levensgrote bierfles!

  Bierfles rodeo, uniek in zijn soort!

  Een bijzondere attractie, dat is deze bierfles rodeo. Ga zitten op de gigantische bierfles en grijp stevig naar het handvat, deze fles gaat namelijk bewegen. Probeer zo lang mogelijk op de bucking bottle te blijven zitten en win deze rodeo.

  Een bijzonder leuke attractie voor bierfeesten, een oktoberfeest of personeelsfeest!

  Meer dan alleen een rodeo verhuur

  Naast deze bijzondere bierfles rodeo verhuurt attractie verhuur Partyhome diverse rodeo attracties. Wat te denken van een voetbal rodeo of surfsimulator? Bekijk het ruime aanbod aan springkussens en attracties en laat je verbazen door de veelzijdigheid.

  Kid-e-Cats

  Meet en Greet met Kid-e-Cats? Deze drie schattige kittens wonen in een klein stadje. Cookie, zijn grootste broer Pudden en hun kleine zusje Candy.

  Meet en Greet met Kid-e-Cats boeken

  Elke dag beleven deze kittens nieuwe avonturen en leren ze hoe ze elkaar uit elke soort situatie kunnen helpen. Kid-e-Cats is dagelijks op TV te bewonderen op Nick Jr en populair in maar liefst 147 landen. Ontmoet nu deze levensgrote opblaasbare kittens met een ware meet en greet.

  Kid-e-Cats en meer bekende kinderhelden

  Naast deze schattige kittens boekt u bij Partyhome Verhuur & Entertainment diverse andere bekende TV helden. Wat te denken van Buurman en Buurman, Het Zandkasteel of Bing van Zappelin?

  Bierton statafel

  Deze geweldige en bovenal sfeervolle bierton is dé perfecte statafel. Erg handig en bied direct een sfeervolle aankleding van uw feest.

  Grote bierton huren voor event

  Een houten biervat als statafel huren? Deze authentieke bierton heeft een mooie en bovenal robuste uitstraling en geeft direct sfeer. Het bijzondere van deze biertonnen is dat ze ligt van gewicht zijn. De bierton is namelijk gemaakt van hoog kwaliteit kunststof maar heeft het prachtige uiterlijk van een authentieke houten biervat of wijnvat. Eenvoudig te verplaatsen en zéér stabiel.

  Biertonnen ook wel barrels genoemd

  Een ander woord voor deze prachtige biertonnen zijn ook wel barrels. Deze barrels zijn ook prachtige te combineren met onze opblaasbare kroeg! In een korte tijd creëren we hiermee een complete kroeg in uw eigen achtertuin!

  Safari show

  Trek je camouflage kleding aan en ga op avontuur tijdens deze safari kindershow. Brullen als leeuwen, wedstrijdjes, buikspreken en verbluffende goocheltrucs! Dat zijn de avontuurlijke ingrediënten van deze Safari show.

  Op safari tijdens deze avontuurlijke show

  Tijdens deze avontuurlijke voorstelling zal iedereen meegenomen worden op safari. Al snel verdwijnen en verschijnen bijzondere dingen uit de jungle zoals; duiven, konijnen en Charlie de buikspreekpop. Alleen is Charlie niet bepaalt op zijn mondje gevallen. Hij verteld maar al te graag wat hij allemaal gezien heeft in de jungle en probeert de hele voorstelling over te nemen. Maar of dat nu allemaal even soepel verloopt….???

  Meer interactieve kindershows!

  Naast deze Arie Safari kindershow heeft Partyhome Verhuur & Entertainment diverse interactieve kindershows. Allemaal shows waarbij kinderen in de grote hoofdrol staan! Wat te denken van Pio Piloot of de goochelshow van Clown Dico?

  Halloween mobiel

  Een griezelige maar bijzondere en unieke verschijning, dat is dé “Halloween mobiel”! Een rijdende auto met spannende muziek, magische goocheltrucs en kleurrijke ballonfiguren.

  De Halloween mobiel, griezelig goed!

  Een rijdende auto, dat is dé “Halloween mobiel”. Voor jong en oud een bijzondere auto waaruit de magie tot leven komt. Verbazende goocheltrucs vliegen je om de oren en de kleurrijkste ballonfiguren worden gemaakt. Deze griezel verrast je op een leuke manier.

  Meer entertainment voor Halloween

  Naaste deze bijzondere rijdende act heeft Partyhome Verhuur & Entertainment diverse acts meer! Bekijk het aanbod aan Halloween entertainment of laat je verbazen door de Schmink heks.

  Kerst met Engel & Bengel

  Engel en Bengel zijn 2 ontzettend leuke, grappige, ondeugende, maar bovenal muzikale elfjes. Engel en Bengel zouden in deze drukke tijd de Kerstman een handje helpen. Maar dat lijkt erop dat dat nog niet helemaal goed gaat!

  Muzikale kerstshow met Engel en Bengel

  Net voordat de Kerstman de komst heeft aangekondigd begeeft Bengel zijn stem. Steeds als hij wil zingen, lukt het hem maar niet om een nootje uit zijn mond te krijgen. Engel schiet helemaal in paniek, zonder muziek weet de Kerstman niet waar hij naartoe moet komen! Hopelijk kunnen de kinderen Engel en Bengel helpen om de Kerstman naar het feest toe te sturen…..??

  Deze kinder kerstshow is geheel en bovenal compleet verzorgd met uitgebreid decor en geluidstechnicus. De gehele invulling is compleet te maken met ander kerst entertainment of een kindershow in ander thema.

  Geluidsinstallatie

  Een feestje in het planning waar je een geluidinstallatie voor wilt huren? Partyhome Verhuur & Entertainment heeft gemakkelijke geluidsinstallaties geheel compleet met speakers, cd-spelers, USB ingang en mengpaneel.

  Geluidsinstallatie huren met speakers

  Een complete en gemakkelijke geluidsinstallatie dat is deze set van Partyhome. Gehele complete set met geluidsapparatuur ingebouwd in een flightcase met cd-speler, USB-, aux-ingang, … en uiteraard speakers. Deze geluidsspeakers zijn “actieve” speakers, dat betekend dat hierin een versterker zit ingebouwd.

  Direct een offerte opvragen met meerdere producten? Het kan met de knop “Offerte Aanvragen“.

  De Toverboom

  Bart logeert graag bij zijn opa en oma. Lekker snoepen, tot laat opblijven, het is altijd erg gezellig. Maar er is één kamer waar Bart nooit mag komen! Als zijn opa en oma even weg zijn besluit hij toch de mysterieuze kamer te bezoeken. Een kamer waar een raar “luchtje” hangt en het vol staat met oude spullen. Als Bart de kamer toch maar wil gaan verlaten kom de Toverboom om de hoek gekeken.

  Wat is dé Toverboom kindershow

  De Toverboom is een interactieve kindershow met humor, magic en leuke effecten waarbij ook educatie zeker niet vergeten wordt. Want eten we allemaal wel genoeg groente en fruit?

  Beleef met Bart het spannende avontuur en maak kennis met “De Toverboom”!

  Meer goochelshows te boeken bij Partyhome

  Naast deze spannende meeleef kindershow zijn er diverse andere kindershows te boeken bij Partyhome Verhuur & Entertainment. Wat te denken van Pio Piloot of kindershow van een goochelaar.

  Snoopy

  Snoopy is al bijna 75 jaar een ware kidsheld! Een dromerige hond die de spannendste avonturen in zijn denkbeeldige vliegtuig beleeft. Vanaf nu is deze kinderheld te boeken met een complete Meet en Greet. Op de foto met Snoopy, lekker knuffelen of een stoere Hi-Five, het kan allemaal op uw evenement.

  Snoopy en meer bekende kinderhelden

  Een Meet en Greet met Snoopy is slechts een van de bekende kinderhelden. Bij Partyhome Verhuur en Entertainment boekt u namelijk ook andere TV helden! Wat te denken van PJ Masks, De Teletubbies of een van de andere kidshelden!

  PJ Masks

  Deze bekende Disney XD figuren zijn te boeken voor uiteenlopende evenementen. PJ Masks laat de harten sneller kloppen bij de grootste fans!

  Meet en Greet met PJ Masks boeken

  Connor, Amaya en Greg gaan overdag gewoon naar school, net zoals iedereen. Maar als de pyjama aan gaat en ze hun dierlijke amuletten activeren transformeren ze op magische wijze.

  PJ Masks gaat op avontuur en lossen ze samen mysteries en chaos in de stad op.

  PJ Masks en andere kinderhelden

  Naast een Meet en Greet met PJ Masks zijn er ook andere kinderhelden te boeken. Wat te denken van meneer de uil, Buurman en Buurman of een van de andere bekende TV helden.