Dé snowglobe, nieuw en uniek product

Wie heeft er nu geen klein sneeuwbolletje in huis? Een glazenbolletje wat je mag schudden waarna het gaat sneeuwen. Vanaf nu is dit kleine sneeuwbolletje te huren in een grote opblaasbare vorm, ofwel een snowglobe. Een levensgrote snowglobe waarin het spontaan begint te sneeuwen waarna u ook maar 1 stap in deze snowglobe zet.

Verschillende soorten snow globes

We beschikken over verschillende soorten snowglobes, ieder met een eigen thema en verhaal. Wat dacht u van een sfeervolle snowglobe geheel in kerststijl, candyland of de unieke Loveglobe? Allemaal hebben ze exclusieve mogelijkheden om te zorgen voor een sfeervolle invulling.

 

Snowglobe volledig personaliseren

Wilt u op een unieke manier onder de aandacht komen bij uw toekomstige klanten? Een enorme boost op het social media zoals facebook, twitter en instagram? Dan is een snowglobe uitermate geschikt voor uw actie of product. Met een van de snowglobes verspreid uw merk zich als een wervelwind op het internet. En dat uiteindelijk nog gratis ook!

✓ Volledig te personaliseren
✓ Zéér sfeervol
✓ Unieke beleving voor jong en oud

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en tijd voor een leuke boost? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we uw wensen kunnen gaan omzetten naar realiteit. Of bezoek de speciale website www.snow-globe.nl