Bel direct: 0493 – 31 30 87
  • Abraham of Sarah pop huren

    Mogen wij de mosterd bezorgen?

  • wandelend hart

    Hartenjagers op avontuur…

  • Zo compleet als u maar wenst!

Clown huren in Horst

Een leuke, gezellig en vrolijke clown huren in Horst? Bij Partyhome Verhuur & Entertainment zijn allerlei soorten clowns te boeken voor een kinderfeest, bruiloft, braderie, evenement, winkelcentrum en feesten. Wat u ook zoekt wij zetten uw ideeën om in realiteit, kinderentertainment is immers onze specialisatie!

Kinderen staan altijd centraal bij onze shows
U bent op zoek naar een kindershow, goochelshow of doldwaze clownsshow voor uw activiteit. Partyhome Verhuur & Entertainment verzorgt succesvolle shows in Horst waarbij kinderen in de grote hoofdrol staan. Bij ons bent u dan ook volledig aan het juiste adres wanneer u een show wilt boeken voor een basisschool, vereniging, bedrijf, kinderfeest of evenement. Bij ons aanbod kinderentertainment staan kinderen altijd in de grote hoofdrol en speelt interactie de grote rode draad.

Ook tijdens Sinterklaas hebben we sfeervolle mogelijkheden. Een voorprogramma om de komst van Sinterklaas voor te bereiden, een bezoek van Sinterklaas vergezeld met Pieten of een compleet verzorgde Sinterklaasshow.

De leukste clowns uit Horst op een rij
Een clown met ballonnen, popcorn, suikerspin of een prachtig springkussen. Onze clown zijn over inzetbaar en trekken geheid bekijks! Ook voor een winkelcentrum of bedrijf hebben we leuke arrangementen samengesteld. Ook voor promotie zijn clowns goed in te zetten, wij zetten uw wensen en ideeën graag om in realiteit!