Bel direct: 0493 – 31 30 87
 • Spetterende arrangementen en personeelsuitjes!

 • Springkussen huren asten

  De Multiplay Beach, een ware topper!

 • Abraham of Sarah pop huren

  Mogen wij de mosterd bezorgen?

Ballonnenboog huren

Een ballonnenboog voor de ingang van uw winkel, feest of huis is een goede  binnenkomst. De boog trekt direct de aandacht van de bezoekers en ziet er bovendien erg fraai uit. Bij Partyhome Verhuur & Entertainment huurt u al een ballonboog vanaf €82,50 (exclusief btw) voor uw feestelijke gelegenheid! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw feest of partij.

Direct een ballonnenboog huren of bestellen?

Wij maken een ballonnenboog geheel in uw gewenste kleuren, format of ideeën. De boog wordt ten alle tijden voorzien van een stevige constructie. Een ballonnenboog kunnen wij maken in maximaal 4 verschillende kleuren, uiteraard geheel naar eigen wens in te vullen. Bijvoorbeeld in de kleuren van uw bedrijf, logo of themafeest zodat het een prachtig geheel wordt. Twijfelt u over het feit of u een ballonnenboog wilt huren of bestellen? Aarzel niet om contact op te nemen voordat u bestelt. Wij denken graag met u mee!

Ballonnenboog van 100% biologische ballonnen

Houd er rekening mee dat een ballonnenboog een houdbaarheid heeft tot enkele dagen. Wij werken namelijk enkel met latex ballonnen, deze zijn 100% biologisch afbreekbaar. Latex is een natuurlijk product van zeer goede kwaliteit waardoor de ballondecoratie langer blijft staan. Dus heeft u een meerdaags festival, bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement, ook dan is een ballonnenboog zeer geschikt! (mits het weer ook dit toelaat)

Wilt u meer zien voordat u huurt of bestelt? Bekijk voor een sfeerimpressie en meer voorbeelden van eerder verhuurde bogen in het fotoalbum ballondecoratie. Met het bestellen van een ballonnenboog geeft u net dat beetje extra uitstraling aan uw feest of activiteit.

Liever een andere soort ballonnenboog?
Ballonnenboog vierkant
Ballonnenboog hart

Ballonnenboog huren

Specificaties

 • Ballonnenboog enkele deur€ 99,82 incl. btw ( € 82,50 excl. btw)
 • Ballonnenboog dubbele deur€ 127,50 incl. btw ( € 105,38 excl. btw)
 • Ballonnenboog hartvanaf € 133,10 incl. btw ( € 110,00 excl. btw)
 • Vierkante ballonnenboogvanaf € 133,10 incl. btw ( € 110,00 excl. btw)
 • Aantal kleurennaar eigen wens in te vullen
«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)