Abraham met stok

 • abraham pop met stok

  Abraham met stok

Abraham met stok

Specificaties

 • Huurprijs per dag€ 40,00 incl. btw
 • Huurprijs per weekend€ 55,00 incl. btw
 • Incl. versturen binnen NL€ 80,00 incl. btw en retour zenden
 • Afmetingen4 mtr. hoog
 • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

Loopt de jarige job nog niet met een stok maar wil je hem toch op een leuke manier plagen? Dan is deze opblaasbare Abraham met stok een leuke opblaaspop voor de jarige job. Gewapend met een biertje is het een ware eycatcher in de straat!

Opblaasbare Abraham pop met stok

Deze 4 meter hoge Abraham pop valt zeker weten goed op in de straat. Alles wat een Abraham moet hebben heeft deze pop; een stok, bolhoedje en natuurlijk een lekker biertje. Op zijn blauwe trui staat de leeftijd 50, maar dit is snel te wijzigen.

Het plaatsen van deze Abraham is snel gebeurd met 2 personen, ca. 10 minuten. Ben je niet woonachtig in onze regio? Geen probleem, versturen we deze Abraham toch gewoon naar je toe. In dat geval heb je deze Abraham pop met stok minimaal één dag voor aanvang in huis. Na het feest lever je deze pop in bij een van de 3.000 post.nl inleverpunten.

Abraham met biertje en meer

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben een erg breed aanbod in opblaasbare feestpoppen. Enkele unieke modellen zijn de Abraham pop met rollator of wat te denken van een Abraham op motor? Beide gehele nieuwe modellen in ons verhuur aanbod.

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)