Abraham met bierfles

 • abraham pop met bierfles

  Abraham met bierfles

 • Abraham pop bierfles

  Abraham met bierfles

Abraham met bierfles

Specificaties

 • Huurprijs per dag€ 40,00 incl. btw
 • Huurprijs per weekend€ 55,00 incl. btw
 • Incl. versturen binnen NL€ 80,00 incl. btw en retour zenden
 • Afmetingen4 mtr. hoog
 • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

Waar is dat feestje? Deze opblaasbare Abraham met bierfles in zijn hand laat iedereen duidelijk weten waar dat feestje gaande is. Een leuke feestpop welke geschikt is voor vele leeftijden. De button op het t-shirt kunnen we namelijk aanpassen!

Abraham met bierfles in zijn hand

Mooi eigentijds gekleed valt deze 4 meter hoge Abraham pop zeker weten op in de straat.

De op- en afbouw van deze feestpop is met 2 personen zo gebeurt in ongeveer 10 minuten. Hierbij is het belangrijk dat de pop goed met de haringen vast gezet wordt. Natuurlijk kun je de pop ook vast zetten aan een regengoot of een boom.

Kom je niet uit de regio? Géén probleem, dan versturen we deze leuke feestpop gewoon per post. In dat geval heb je deze Abraham minimaal één dag voor aanvang in huis. Na afloop lever je deze pop in bij een post.nl inleverpunt. De vermelde prijs voor het versturen is inclusief retourbon.

Ruime keuze in Abraham poppen

Deze Abraham met biertje in zijn hand is slechts één van de vele opblaasbare poppen. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben op dit moment ruim 12 verschillende Abraham poppen op voorraad. Zo is er altijd een passende feestpop bij de verjaardag. Zo is de klussende Abraham pop een geschikte pop voor iedere bouwvakker en weet je een jarige job flink te verrassen met de opblaasbare ouwe lul. Wanneer het feestbeest echt niet van ophouden weet is het opblaasbaar feestvarken zeker ludiek!

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)